Menu
DKK

LED Panel downlights komplet med driver 2800K / 4500K / 6500K

LED Panel downlights komplet med driver 2800K / 4500K / 6500K Læs mere

LED Downlights

På denne side finder du alle vores LED downlights. Det er tynde indbyggede paneler. Tilgængelige i forskellige farvetemperaturer og forskellige former.

Hvad er LED downlights?

Et LED downlight, også kaldet downlighters, er et tyndt indbygget LED panel. Downlights kan monteres ind i væggen eller i loftet. Downlights sørger for en ensartet almen spredning af lyset i et rum. På den måde har du næsten ingen problemer med skygger, som kan være tilfældet ved LED spots. Det skaber en meget rummelig effekt og hele lokalet er således godt belyst. LED downlights skaber et effektivt og moderne look. På grund af den smalle installationshøjde er det let at indbygge downlights i for eksempel kontorer eller showrooms. Har du ikke lyst til at have dem indbygget? Det er også muligt at vælge et downlight panel til montering. Disse kan simpelthen skrues fast. LED downlights er klar til brug met det samme da driveren kan tilsluttes direkte til 220 volt.

LED donwlights fordele og ulemper

Ensartet spredning af lyset i hele lokalet

Tilgængelig i alle lysfarver

Får et rum til at virke større

Egnet til rum med begrænset sollys

Dæmpbar

Meget lavt energiforbrug

Langtidsholdbar

Simpel installation

2 års garanti

X Ved afmontering af indbyggede downlights efterlades et hul (Ikke tilfældet ved påmonteringsmodellen)

 

Vores kunder er tilfredse

“Vores downlights virker perfekt. Betjeningen via wifi modulet er genialt.” - Richard H.

Valgmuligheder LED Downlights

Vi har konkurrencedygtige priser på vores LED downlights i vores sortiment. Vores downlights er tilgængelige i forskellige størrelser. Vi har både runde og firkantede modeller. Vores downlights varierer fra 3 watt til og med 25 watt, og du kan vælge mellem varm hvid, klar hvid og kold hvid. Vi har også LED downlighters i RGBWW / RGB+CCT versioner hvormed du både kan vælge alle farvetemperaturer samt alle farver i farvespektrummet.

 

Inden du vælger en LED downlight er det vigtig at gøre dig følgende overvejelser. Valg af farvetemperatur, lysspredningsvinklen af dine downlights og om du skal vælge en indbygget downlight eller et panel til påmontering. Alle de downlights vi tilbyder kan dæmpes og virker met det samme ved 220 volt.

Firkantede LED Downlights watt styrker og størrelser

Af de firkantede LED downlights er de følgende størrelser tilgængelige:

6 watt - 120mm indbygget model

9 watt - 120mm indbygget model RGB+CCT

12 watt - 170mm indbygget model og til påmontering

18 watt - 225mm indbygget model

Runde LED Downlights watt styrker og størrelser

Af de runde downlighters har vi tilbud på de følgende størrelser (diameter):

3 watt - Ø85mm indbygget model

6 watt - Ø108mm indbygget model

6 watt - Ø120mm indbygget model og RGB+CCT version

12 watt - Ø170mm indbygget model, påmontering og RGB+CCT version

15 watt - Ø190mm indbygget model og RGB+CCT version

18 watt - Ø180mm indbygget model og RGB+CCT version

18 watt - Ø225mm indbygget model

24 watt - Ø240mm indbygget model

LED Downlight farvetemperaturer

Vores LED Downlights er tilgængelige i forskellige farvetemperaturer, nemlig varm hvid, klar hvid og kold hvid. Hvilken farve du vælger afhænger af formålet med belysningen og rummet som det skal installeres i.

Vil du have en hyggelig stemning i hjemmet? Så vælg en varm hvid (3000K). Til belysning på kontorer er det en god idé at vælge en klar hvid lysfarve (4000K). Klar hvid har en positiv effekt på medarbejdernes aktivitet og opmærksomhed, og stimulerer desuden deres evne til at koncentrere sig. Er det vigtigt at lokalet og alle objekter er godt belyst? Så vælg farven kold hvid (6000K). Denne farvetemperatur anses ofte som værende mindre hyggelig, men er derimod yderst funktionel i for eksempel mediske behandlingskamre, eller tilsvarende rum hvor detaljerne er vigtige.

Ved siden af de forskellige hvide farvetemperaturer har vi også RGBWW (RGB+CCT) downlights. Disse downlights kan lyse i alle farver og hvide nuancer. Med denne LED pære er alt muligt.

Lysspredningsvinklen ved LED downlights

De fleste downlights har en lysspredningsvinkel på 120 grader. Dette giver et flot spredt lys og det er muligt at belyse en stor overflade. Denne form for belysning bliver brugt meget i for eksempel kontorer og større lokaler. Vores downlights med en spredningsvinkel på 55 grader har en mindre lysstråle. Disse downlights bruges ofte i hjemmet og i mindre rum.

Indbyggede downlights og påmonterede downlighters

Vær opmærksom på hvilken slags downlights du har brug for. Der er nemlig også en mulighed for at indbygge downlights i loftet. Dette er LED downlights til indbygning. Du kan vælge mellem de runde eller de firkantede modeller. Hvis det ikke er en god idé at save eller bore huller i loftet, så kan du vælge downlights til påmontering. Også her kan du vælge mellem de runde eller firkantede modeller.

Anvendelse af LED Downlights

LED downlights er særdeles velegnede til for eksempel kontorer eller showrooms. Kontorer har ofte et systemloft. Da det er muligt at save et hul i loftet er det nemt at installere indbyggede downlights. Downlights bliver også tit brugt i hoteller, køkkener, gange eller toiletter. Da alle downlights er dæmpbare og ikke flimrer, passer de egentligt godt til alle rum. Lysfarvemulighederne er mangfoldige og du kan altid vælge enten at bygge dem ind eller påmontere dem. Downlights er derfor et populært

Råd

Har du brug for hjælp eller råd? Så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice via WhatsApp, chat, e-mail eller telefon.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!