Menu
DKK

Zigbee

På denne side finder du alle vores Zigbee-produkter og de produkter, der er kompatible med Zigbee-systemet. Zigbee-produkter skal være forbundet til et trådløst hjemmeautomatiseringssystem, f.eks. Zigbee Gateway Smart Home Hub eller Phillips Hue-hubben.


Fordele ved Zigbee

En af de vigtigste netværksprotokoller til hjemmeautomatisering
Høj transmissionshastighed, hvilket gør den ideel til større bygninger og flere etager
Energieffektivt, enheder kan holde i flere år på 1 batteri
Et godt alternativ til trådløse og Bluetooth-konfigurationer
Mesh-netværk, alle enheder kommunikerer med hinanden
Ingen central controller nødvendig
Enkel installation

Installation af Zigbee-lamper
Installationen er meget nem, fordi Zigbee er en trådløs teknologi. Du skal blot bruge en hub, f.eks. Zigbee Hub, Philips Hue Hub, Amazon Echo plus eller Echo Show 10. Når du har dette, kan du udvide netværket med Zigbee-lamper, downlights eller controllere i kombination med LED Strips og LED Panels.

Broer vs. Zigbee Hubs
Zigbee-broer er mere begrænsede end Zigbee Hub eller Philips Hue-hub. Men hvis du ikke ønsker at købe en ekstra hub, tilbyder broen et komplet produkt til at forbinde dine smarte pærer med dit Wi-Fi. Én Zigbee-bro fungerer som én zone, hvilket betyder, at du har brug for flere broer for at styre enheder separat eller på forskellige niveauer. En bro kan også fungere som et manglende link mellem forskellige enheder, f.eks. kan du med den forbinde Google Home med produkter, der følger Zigbee-protokollen. Zigbee Hub eller generelt en hub vil være mere fordelagtig, hvis du planlægger at installere mere end ét Zigbee-produkt i dit hjem og på tværs af flere niveauer. Hvis du allerede har Amazon Echo Plus i dit hjem, kan Zigbee-produkterne nemt registreres af Alexa.

Hvad er kompatibelt med Zigbee?

Takket være Zigbee Alliance er der mere end 2.500 enheder, som nemt kan tilsluttes. Zigbee er bl.a. kompatibel med følgende systemer:

Amazon Echo Plus und Echo Show
Samsung SmartThings
Ikea Tradfri
Philips Hue
Samsung Comcast
Bosch sikkerhedssystemer
Og mange flere

Zigbee PRO lamper fra Gledopto

Vi har et bredt udvalg af smarte pærer i vores sortiment, herunder Zigbee Pro-pærer. Disse fås i former som ST64, G95 og A60 i klare, ravfarvede og RGB+CCT-former.

Zigbee-controllere

Vores Zigbee-controllere gør det muligt at tilslutte vores LED Strips til dit smart home-system. Du kan tilslutte de ensfarvede LED Strips, RGB, RGBW og RGB+CCT i 12V eller 24V til Zigbee-controllerne.

Zigbee Downlights

Vores Zigbee-downlights er klar til at blive tilsluttet Zigbee Hub eller Philips Hue Hub. Dette giver dig mulighed for at ændre lysets farve samt farvetemperaturen fra varm hvid til kold hvid. Vi skelner mellem to typer downlights i vores sortiment:

Zigbee Anti Glare RGB+CCT downlight
Lyskilden er lidt mere forsænket, så du ikke bliver blændet af lyset.

Zigbee RGB+CCT downlight
Denne downlight har en bred strålevinkel på 120° og er derfor ideel til almen belysning Begge downlights har en IP-værdi på mindst 44, hvilket gør dem velegnede til badeværelser.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!