Menu
DKK

12 Watt - 170mm

En 12-watt LED downlight har en størrelse på 120 mm. LED-downlights fås i forskellige farvetemperaturer. Desuden har de LED-downlights et meget lavt forbrug og høj lyseffektivitet.

Hvad er en indbygget LED downlight 12 watt?

Disse LED downlights har en effekt på 12 watt. De firkantede LED downlights har en størrelse på 170 mm. Du kan nemt montere din firkantede LED downlight i dit loft. LED downlights har en lav indbygningsdimension, hvilket gør dem nemme at montere i et nedhængt loft. Derudover har LED-downlightsene en lysvinkel på 120 grader, hvilket spreder lyset jævnt. LED-lamperne holder mindst 50.000 år og er meget energieffektive.

Forskellige typer af LED downlights 12 watt

LED downlights har alle en størrelse på 170 mm. Du kan vælge mellem hvide temperaturer varm hvid, lys hvid og kold hvid. Vi tilbyder også vores LED downlights i 6 watt og 18 watt.

Forskellige lysfarver af LED downlights

Vi tilbyder vores LED downlights i forskellige farvetemperaturer. Varm hvid (3000K) anvendes primært i rum, hvor der skal skabes en hyggelig atmosfære. Denne lysfarve skaber en afslappet atmosfære og anvendes derfor ofte i stuer, soveværelser og receptioner. Lys hvid (4000K) anvendes primært i kontorer og klasseværelser. Denne lystemperatur stimulerer evnen til at koncentrere sig. Hvis det er afgørende med et klart udsyn, anbefaler vi at vælge kold hvidt lys (6000K). Kold hvid svarer mest til farven på dagslyset. Denne lystemperatur findes derfor ofte i praksis og laboratorier.

LED downlights 12 watt dæmpbar

LED-downlights leveres altid med en dæmpbar og flimmerfri LED-driver. Du kan tilslutte LED-driveren direkte til en stikkontakt. Du kan dæmpe dine LED-downlights med en LED-dimmer. Du kan tænde og slukke LED downlights med lysdæmperen og dæmpe lyset eller gøre det lysere.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!