Menu
DKK

LED Lysskinner

Med innovative LED-skinnebelysningssystemer skaber du maksimal fleksibilitet i belysningen af dine rum. Kombiner flere skinnelamper med de drejelige og roterende højtydende LED-skinnespots med høj effekt. Ved hjælp af hjørneforbindelsen kan skinner forbindes rundt om et hjørne.

Hvad er LED-skinnebelysning?

LED-skinnebelysning kaldes også for et skinnesystem. Track spots kan placeres på en spændingsskinne. Fordi disse er placeret på skinnen, er det muligt at få belysningen til at skinne i alle vinkler og retninger. Det kan også justeres igen til enhver tid. Den skinnebelysning vi sælger er 3-faset belysning. Denne type skinnebelysning har 4 ledninger. Dette gør det muligt at opdele skinnespotsene i tre strømgrupper og dermed betjene dem uafhængigt af hinanden. Det er så dog nødvendigt at tilslutte 3 forskellige lysdæmpere eller afbrydere. Vores LED-skinnebelysningssystemer fås i sort og hvid.

LED-skinnebelysningssystemets komponenter

Til et komplet LED-skinnebelysningssystem har du brug for flere komponenter, nemlig:

LED-spændingsskinne

LED-skinnespot(s)

LED-skinnebelysningsspændingsstik

LED-skinnebelysningsendekappe

LED-skinnebelysningsstik (valgfrit til tilslutning af flere skinner)


Spændingsskinnen er den skinne, hvori LED-sporingsbelysningsspots kan placeres. For at forsyne denne belysningsskinne med strøm skal du bruge et strømkonnektor. Denne kan nemt tilsluttes til enden af skinnen. Du kan bruge endehætter til at forsegle skinnerne pænt. Dette garanterer også sikkerheden, da strømkablerne er pænt skjult. Med et stik kan flere strømskinner forbindes med hinanden. Skinnerne kan forbindes i en lige linje eller i en vinkel, afhængigt af hvilken type stik der anvendes. Du kan vælge mellem et direkte stik, et hjørnestik, et fleksibelt stik eller et drejeligt stik.

LED-skinnespotlights

I vores sortiment har vi forskellige typer af LED-skinnespots, nemlig CCT-skinnespots og GU10-skinnearmaturer. I CCT-skinnespots er LED-lampe inkluderet. Lysfarverne varm hvid, lys hvid og kold hvid kan indstilles. I GU10-skinnearmaturerne kan du installere en GU10 LED-spot i den ønskede lysfarve. Alle vores LED-skinnespots og -armaturer kan vippes og flyttes frit langs spændingsskinnen.

Anvendelse på skinner

LED-skinnebelysning er ideel til brug i f.eks:

Butikker / indkøbscentre

Kontorer

Hoteller

Konferencerum / mødelokaler

Museer / udstillingsrum og alle andre rum med indendørs belysning.

 


Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!