Menu
DKK

LED Indbygningsspot

På denne side finder du alle vores LED-indbygningsspotlights. Spotlamperne er nemme at installere og kan bruges i forskellige rum. Vores LED-indbygningsspotlights fås i forskellige farver, former og størrelser.

LED-indbygningsspot

Er du på udkig efter LED downlights? Så har vi et bredt udvalg til rådighed til dit erhvervs- og forbrugerbehov. Hvert rum i dit hjem kan belyses med indbygningsspots og også på en måde, der påvirker den ønskede atmosfære. Desuden kan LED downlights ikke kun installeres i loftet, men også i væggen. Hos os har du et bredt udvalg af indbygningsspots, der fås i mange forskellige farver, størrelser og designs. Vi har f.eks. firkantede downlights og runde downlights samt sorte downlights eller hvide downlights.

Hvad er et LED-indbygningsspot?

LED downlights består af en kompakt designet og holdbar lyskilde, der nemt kan skjules i et loft eller en væg. Dette skaber et elegant look og en moderne måde at belyse på. Vores indbygningsspotlights kan også vippes for at rette lyskilden mod f.eks. et bestemt sted.

Er indbyggede LED-spots velegnede til alle lofter?

LED-downlights er grundlæggende velegnede til alle slags lofter. Det er blot vigtigt at tage hensyn til indbygningsdybden, og at der er plads til rådighed over loftet eller bag væggen.

Hvor placerer man indbygningsspotlights?

Indbygningsspotlights kan placeres i alle rum og enten i loftet eller i væggen. Indbygningsspotlights er populære til brug i stuen, så du kan give rummet et stemningsfuldt lys ligesom i soveværelset. De er også populære i køkkener og badeværelser. Ligeledes er det ideelt at bruge indbygningsspotlights udendørs, f.eks. på en veranda eller til forretningsbrug på kontoret.

De forskellige typer LED downlights
Der kan skelnes mellem forskellige typer af LED-downlights, hvor designet varierer ligesom lysfarven. Der skelnes også mellem specifikke egenskaber, såsom indbygningsdybde, diameter og dæmpbarhed. Hvad angår dæmpbarhed, kan LED-downlights dæmpes med en lysdæmper, bortset fra bananspots.

De forskellige lysfarver i LED-downlights

Variationen i lysfarver gør det muligt at tage hensyn til dine præferencer for en type lys. Det er f.eks. ideelt at vælge varm hvid i din stue, da det skaber en varm og hyggelig atmosfære. I øvrigt er varm hvidt lys også perfekt til dit soveværelse. I køkkenet er det mere praktisk at bruge hvidt lys som på et kontor. Har du et rum, hvor der er brug for virkelig skarpt lys for at se alting tydeligt? Så er koldt hvidt lys praktisk. Hvis du ønsker at tilføje mere farve til et rum, kan du f.eks. bruge vores RGB + CCT LED downlight. Dette giver dig mulighed for at indstille forskellige lysfarver samt alle farvetemperaturer for hvidt lys.

Hvilke downlights til køkkenet?

Vores LED-indbygningsspotlights er perfekte til køkkenet for at give både praktisk arbejdslys og stemningslys. Har du travlt med at tilberede mad? Så er det praktisk at have godt lys der. Så skal du blot dreje LED-belysningen mod komfuret. Vi anbefaler lys hvid som lysfarve for at få mest muligt ud af LED downlights.

Hvor stor afstand mellem downlightsene?

Den bedste afstand mellem LED-downlights afhænger af rummet. Antallet af lumen pr. downlight spiller også en rolle. I køkkenet har du f.eks. brug for 700-800 lumen pr. kvadratmeter, når du laver mad. Spiser du til middag? Så er 300 til 400 lumen pr. kvadratmeter tilstrækkeligt. Over spisebordet kan du så f.eks. nøjes med én stor LED-indbygningsspot med 360 lumen, og hvis du vælger flere spots som denne, kan du f.eks. levere 180 lumen.

Er LED-downlights dæmpbare?

De LED-indbygningsspots vi har i vores sortiment er, med undtagelse af bananspots, dæmpbare. En LED-dimmer giver mulighed for at gøre lyset lysere eller blødere alt efter ønske. Vores farvede indbygningsspots kan i øvrigt også betjenes med fjernbetjening eller eventuelt via wifi-modul eller vægbetjening.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber LED downlights?

Når du køber LED-indbygningsspots, skal du være opmærksom på indbygningsdybde, farvetemperatur og design- og farvepræferencer.

Køb LED downlights på Led panel engros

Køber du LED-indbygningsspots hos Led panel engros? Så er du sikret et bredt udvalg og den bedste kvalitet til den laveste pris.

Hvordan monterer du indbygningslamper?

Vil du udskifte downlights, eller installerer du LED downlights for første gang? Det er meget nemt. Når du har skåret den nøjagtige diameter i loftet eller væggen, kan du tilslutte det indbyggede spot til en stikkontakt. Hver spot er udstyret med en LED-driver, der er egnet til tilslutning til 230 volt. Fjederklemmerne holder LED-indbygningsspotten sikkert på plads i loftet eller væggen.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!