Menu
DKK

Indbyggede LED Downlights

Du kan nemt installere en indbygget LED-downlight i et falsk loft. LED-downlights har en lav indbygningshøjde. LED downlights har et moderne design og skaber et elegant look i et rum. De indbyggede LED downlights tilbydes i forskellige wattydelser og størrelser.

Hvad er en indbygget LED downlight?

En indbygnings LED downlight er et tyndt indbygnings LED-panel. En indbygget LED downlight kan monteres i et loft eller i en væg. En indbygget LED downlight har et lavt indbygningsmål, hvilket gør den nem at installere i et loft. Du skal bore et hul i dit loft i samme størrelse som LED-downlighteren. Når du installerer LED downlights i dit loft, giver det en flot og elegant finish. LED downlights har en lysvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn spredning af lyset. Dette mindsker også skygger, hvilket er tilfældet med LED-spots.

Forskellige typer af indbygningsdownlights

Vi tilbyder vores indbygnings LED downlights i forskellige typer. LED-downlightsne fås i forskellige wattydelser mellem 3 og 24 watt. Derudover kan du vælge forskellige farvetemperaturer. Du kan vælge mellem varm hvid, lys hvid, kold hvid og RGB+CCT. Hvor alle farvetemperaturer kan indstilles hvid og alle andre farver.

Forskellige lysfarver indbyggede LED downlights

Som nævnt tidligere kan du vælge mellem forskellige farvetemperaturer. Farvetemperaturen varm hvid (3000K) anvendes i rum, hvor der skal skabes en hyggelig atmosfære. Disse omfatter bl.a. stuer og soveværelser. Varm hvid ses som en afslappende lysfarve. Hvis du har brug for lys til arbejde eller læsning, kan du vælge lyst hvidt lys (4000K). Du vil derfor finde denne lysfarve på kontorer og i klasseværelser. Denne lysfarve hjælper med at opretholde koncentrationen i længere tid. Når det er vigtigt med et klart udsyn, anbefaler vi, at du vælger koldt hvidt lys (6000K). Koldhvid svarer mest til farven på dagslyset. Denne farve opfattes dog som mindre hyggelig.

Indbyggede LED downlights dæmpbare

Når du bestiller et LED-downlight, får du altid en dæmpbar LED-driver med. Du kan tilslutte denne driver til en LED-dæmper. LED-dæmperen er udstyret med en drejeknap, som du kan bruge til at dæmpe LED-downlightsene. Du kan placere flere LED-downlights på én LED-dimmer.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!