Menu
DKK

Overflademonteret LED Downlights

En LED-downlight kan nemt hænges op fra loftet. Der er således ikke behov for at bore et hul i loftet. LED-downlights til overflademontering fås i forskellige størrelser og wattstyrker. Du kan også vælge mellem forskellige farvetemperaturer.

Hvad er en LED-downlight til overflademontering?

En LED-downlight til overflademontering er et tyndt LED-panel, der er monteret på overfladen. En LED-downlight til overflademontering er nem at skrue fast på loftet eller væggen. Hvis du ikke har et nedhængt loft eller et systemloft, er dette en god løsning. Med en LED-downlight til overflademontering behøver du ikke at bore et hul i loftet. Du kan også nemt flytte LED-downlighteren. LED downlights giver et flot og jævnt spredt lys, de har en lysvinkel på 120 grader. Med en LED-spotlight vil lyset fokusere mere på et bestemt punkt, hvilket ikke er tilfældet med en LED-downlighter. Derudover har LED downlightere et meget lavt forbrug og holder mindst 50.000 timer.

Forskellige typer af LED-downlights til overflademontering

Vi tilbyder kun vores LED-downlights til påbygning i 12 watt. Derudover fås de påbyggede LED-downlights i runde og firkantede former. LED-downlightsne tilbydes i forskellige hvide temperaturer.

Forskellige lysfarver til LED-downlights til påbygning

Til de LED-downlights til påbygning kan du vælge mellem forskellige hvide temperaturer. Farvetemperaturen angives i Kelvin. Jo højere kelvin, jo koldere er lysfarven. Varm hvid (3000K) anvendes i rum, hvor der skal skabes en hyggelig atmosfære. Det kan være i stuer, restauranter og receptionshaller. Hvid temperatur lys hvid (4000K) anvendes primært i kontorlokaler og skolebygninger. Koncentrationen vil blive opretholdt i lang tid med denne lysfarve. Derudover kan du også vælge kold hvid (6000K). Denne lysfarve svarer mest til dagslysets farve og anvendes i rum, hvor det er meget vigtigt med klar synlighed.

LED-downlights til påbygning, der kan dæmpes

Du kan dæmpe dine LED-downlights med en LED-dimmer med faseafbrydelse. Du kan derefter tilslutte den dæmpbare LED-driver til LED-dæmperen. LED-dæmperen har en drejeknap, som kan bruges til at dæmpe LED-downlights.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!