Menu
DKK

LED GU10 Spotarmaturer

På denne side finder du vores GU10-armaturer. Vi tilbyder forskellige armaturer såsom indbygningsarmaturer, vægarmaturer og loftsarmaturer.

Hvad er et GU10-armatur?

Et GU10 armatur er velegnet til GU10 LED-spots. For at skjule spottene pænt kan de placeres i et armatur. Vores armaturer indeholder alle et GU10-fitting, hvilket gør det nemt at installere spotten. Belysningen kan således skjules flot og ser moderne og professionel ud. Alle vores indbygningsarmaturer har stærke fastgørelsesfjedre, hvilket gør dem nemme at fastgøre i et loft.

LED-spotarmaturtyper

Der findes forskellige typer af GU10 armaturer. Hvilken en du vælger afhænger af, hvordan du ønsker at skjule din GU10 spotlampe. Vores mest solgte armaturer er indbygningsarmaturerne. Disse kan indbygges i et loft. Indbygningsarmaturer fås i forskellige former og farver. Du kan f.eks. vælge en rund eller firkantet model af aluminium eller zink. Du kan også vælge mellem forskellige farver som sort, hvid, guld og sølv. Mange af vores armaturer kan vippes. Det gør det muligt at rette belysningen præcis, som du ønsker det. Belysningen kan bruges som hovedbelysning, men også som accentbelysning for at belyse f.eks. bestemte genstande. Ud over vores indbygningsarmaturer kan du vælge f.eks. vægarmaturer eller loftarmaturer.

GU10 armatur vandtæt

Om et LED GU10 spotarmatur er egnet til badeværelset eller et andet fugtigt rum, kan du se på dets IP-værdi. Armaturer med en IP20-værdi er ikke egnede til fugtige rum. Disse armaturer er velegnede til ikke-fugtige indendørs rum som f.eks. stuer, soveværelser, butikker og restauranter. Har armaturet en IP65-værdi? Så kan den også bruges i fugtige rum som f.eks. badeværelser. Bemærk venligst, at vores indbygningsarmaturer ikke kan anvendes udendørs. Ønsker du at installere din LED-spotlight udendørs? Så er vores vægmonterede armaturer velegnet til dette.

 

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!