Menu
DKK

LED Udendørsbelysning

LED Udendørsbelysning

 

Hvad er LED udendørsbelysning?

LED udendørsbelysning er al LED belysning, som er velegnet til at bruge udenfor. Derfor skal belysningen have en særlig beskyttelsesværdi. For produkternes støv- og vandtæthed ser vi på IP-værdien. For en LED udendørslampe anbefales det at anskaffe et armatur med en værdi fra IP44 (stænkvandtæt) op til IP68 (fuldstændig vandtæt), da der er stor mulighed for at belysningen kommer i berøring med fugt eller regn. Der findes forskellige slags LED udendørsbelysning, som for eksempel LED strips, LED byggelamper, LED udendørslamper, LED havespots en LED wall-washers. LED udendørsbelysning kan anvendes til forskellige formål, blandt andet gavlbelysning, terrassebelysning, arbejdsbelysning og belysning af træer og planter. Der er uendelige muligheder med LED udendørsbelysning.

 

LED udendørsbelysning fordele og ulemper

 Energibesparende

 Vandtæt

  Smukke lyseffekter i din have

  Alle farver & lysfarver kan indstilles på hvid

  Kan betjenes fra huset

 Langtidsholdbar

 5-års garanti

X  Leveres ikke med fjernbetjening (kan bestilles separat)

 

Vores kunder er tilfredse

“Jeg har så meget glæde af dem i min have. Hver aften er det en fest at se på. Jeg tænder dem selv, når jeg ikke er udenfor. Så kan jeg alligevel nyde dem inde fra vinduet.” - Lolita

 

Forskellige slags LED havebelysning

I vores sortiment har vi forskellige produkter, som er velegnet til udendørsbelysning, nærmere bestemt udendørslamper, havespots, wall-washers, strips og byggelamper. Vores udendørsbelysning kan fås i forskellige lysfarver og i forskellige watt-tal.

LED Udendørslamper

LED udendørslamper spreder et meget jævnt lys, som gør dem særdeles velegnet til at placere rundt om huset og i haven. Havelamperne har en IP65-værdi. Det betyder, at de er stænkvandtætte. De kan derfor placeres udenfor. Vores LED havelamper har et sort hylster. LED udendørslamper er ideelle til at belyse for eksempel træer, planter og terrasser. Når du bruger flere havelamper til at belyse planter fra forskellige vinkler, får du en sjov effekt med lys og skygger.

LED Havespots

LED Havespots kan sættes fast i jorden ved hjælp af en jordpløkke, mellem for eksempel planter eller blomster. Det er også muligt at montere dem på en hård undergrund. Vores RGBWW havespot kan afgive alle farver og lysfarver i hvid. Du kan altså placere LED havespots hvor du end vil, og i en ønsket vinkel. På grund af de mange muligheder, er havespots særlig velegnet som LED udendørsbelysning.

LED Wall-Washers

LED wall-washers er særlig gode til at belyse store og høje objekter. De bruges ofte til at belyse bygninger og haver. LED wall-washers indeholder High Lumen LED-chips, som gør, at de kan afgive et smukt og kraftigt lys. Det er muligt at indstille dem i alle lysfarver. Wall-washers kan tåle varme, kulde og alle vejrtyper.

Transmitting mode

En wall-washer kan forbindes med en anden wall-washer, hvis denne befinder sig indenfor 30 meter fra den originale lampe. Du kan udvide denne serie med et utal af lamper. Du kan betjene den første lampe med en RF-fjernbetjening eller via din smartphone (her skal du bruge et Wi-Fi-modul). Den første lampe vil afgive den farve og lysintensitet (eller program), som du har valgt, og herefter sende det automatisk videre til den næste lampe i serien.

LED Strips

Vores LED strips har en IP65-værdi og kan bruges i haven. Disse strips er stænkvandtætte og kan derfor tåle regn. LED strips bruges ofte på for eksempel trapper i haven, langs kanten af huset eller som terrassebelysning. Vil du gerne belyse din havedam og skal LED stripsene derfor placeres under vand? Så vælg en strip med en IP68-værdi. Vores LED strips kan fås i farverne varm hvid, klar hvid og kold hvid og RGB+CCT.

LED Byggelamper / spotlights

LED byggelamper bruges ofte som arbejdsbelysning, men også som LED havebelysning. De bruges tit til at belyse for eksempel træer, gavle eller terrasser. Vores byggelamper kan fås i forskellige lysfarver, nemlig varm hvid, klar hvid, kold hvid og RGB+CCT.

Fordele ved LED udendørsbelysning

LED udendørsbelysning har mange fordele i forhold til traditionel belysning. LED er meget energibesparende. Hermed kan du lade din havebelysning stå tændt længe, uden det sørger for en høj energiregning. Og så er et lavere energiforbrug naturligvis godt for miljøet. Denne belysning holder også længere end traditionel belysning. LED havebelysning er derfor et meget bæredygtigt valg. En anden fordel er, at det er muligt at skabe alle lysfarver. Lilla, grøn, rød, gul, orange, blå. Alt er muligt. Lysfarven kan altid forandres efter ønske.

Valgmuligheder LED udendørsbelysning

Når du anskaffer vores LED udendørsbelysning, har du ved mange af produkterne forskellige valgmuligheder. Vores produkter kan således fås i forskellige lysfarver og i forskellige watt-tal. Vi forklarer de forskellige muligheder herunder.

Lysfarver

Vores udendørsbelysning kan fås i forskellige lysfarver. Vores udendørslamper, havespots og wall-washers kan anskaffes i RGB+CCT. Det vil sige, at alle farver og alle lysfarver kan indstilles på hvid. Vores LED strips og LED byggelamper kan også fås i varm hvid, klar hvid og kold hvid. Varm hvid er en varm og hyggelig lysfarve med en gullig glød. Klar hvid er lidt køligere, men sørger for et bedre udsyn. Kold hvid er en kold og kraftig lysfarve. Hvis et godt udsyn er vigtig, anbefaler vi denne lysfarve. Man kan finde mere information om lysfarver på de forskellige produktsider.

Strømstyrke

LED havebelysning kan anskaffes i forskellige watt-tal. Jo højere watt-tal, jo stærkere lys. Hvis det drejer som om belysning, der kan dæmpes, så skal strømstyrken ses som den maksimale styrke. Når du dæmper belysningen, vil styrken også blive lavere.

Betjening havebelysning LED

For at gøre brug af vores RGB+CCT LED udendørsbelysning har du brug for en RGB+CCT-fjernbetjening, -vægbetjening eller et Wi-Fi-modul. Disse dele skal bestilles separat.

Har du brug for hjælp eller rådgivning til at vælge den rette LED udendørsbelysning? Du kan altid kontakte vores kundeservice WhatsApp, chat, e-mail og telefon.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!