Menu
DKK

Firkantede LED Downlights

En firkantet LED downlight er et lille LED-panel. Vi tilbyder disse LED downlights i forskellige wattstyrker og størrelser. Desuden fås LED-downlights i forskellige farvetemperaturer. Du kan vælge mellem varm hvid, lys hvid, kold hvid og RGB+CCT.

Hvad er en firkantet LED downlight

En LED-downlight er et tyndt indbygget LED-panel. LED-downlights er firkantede i form, men kan også fås i rund form. Desuden kan de både være indbygnings- og påbygningsmonterede. Med en LED downlight skinner lyset nedad, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset. Med LED-spots fokuseres lyset hovedsageligt på et bestemt sted. Desuden er LED-downlights også mindre lyse end spotlights. LED-downlights skaber et elegant udseende, når de er indbygget i dit loft. LED downlights kan dog også monteres på overfladen, hvis du vælger en LED downlight til overflademontering. LED-downlighteren kan så blot skrues fast i loftet. LED downlights kan ofte findes i f.eks. kontorlokaler.

Forskellige typer af firkantede LED-downlights

Vi tilbyder vores LED downlights i forskellige størrelser og wattstyrker. Derudover kan vores LED downlights være både påbyggede og indbyggede. LED-lamperne fås også i en rund udgave.

De firkantede LED-downlights fås i følgende dimensioner:

6 Watt - 120mm

12 Watt - 170mm

18 Watt - 225mm

9 Watt - 120mm

 

Forskellige lysfarver af firkantede LED downlights

LED downlights fås i forskellige farvetemperaturer. De forskellige lysfarver er alle beregnet til forskellige anvendelsesområder. Hvis du er på udkig efter en varm og hyggelig lysfarve, er det bedst at vælge lysfarven varm hvid (3000K). I kontor- og skolelokaler anvendes ofte lysfarven lyshvid (4000K). Denne lysfarve øger medarbejdernes eller elevernes koncentrationsevne. Den farve, der svarer bedst til dagslyset, er kold hvid (6000K). Denne lysfarve har et blåt skær og opfattes som usolidarisk, og den anvendes ofte i rum, hvor det er vigtigt med god synlighed. Vi tilbyder også vores LED downlights i forskellige lysfarver. Det drejer sig om vores RGB+CCT downlights. RGB står for rød, grøn og blå, hvormed enhver farve kan skabes. Bogstaverne CCT står for varm hvid, lys hvid og kold hvid. Du kan så bruge en radiofjernbetjening til at betjene LED-panelet.

Firkantet LED-downlight, der kan dæmpes

LED-downlighterne leveres med en flimmerfri dæmpbar driver. Hvis du ønsker at dæmpe LED downlightet, skal du bruge en LED-dimmer faseafbryder 230V til dette. Du kan derefter nemt dæmpe din LED downlight med en vægdæmper.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!