Menu
DKK

Smart Belysning

På denne side kan du finde vores smarte LED-belysning. Du kan nemt styre disse lamper via din smartphone eller tablet eller med din stemme ved hjælp af et smart home-system.

Smart belysning

Smart LED-belysning er ikke til at forestille sig i dag. Styr dine lamper på afstand med din smartphone eller via en fjernbetjening. Ideelt, når du ligger i sofaen og ikke har lyst til at gå hen til kontakten for at tænde lyset.

Hvad er smart belysning?

Smart lys er selvstændige lamper, der kan skrues ind i eksisterende armaturer. De smarte pærer er forbundet med hinanden og kan fjernstyres fra din smartphone eller med stemmestyring ved hjælp af Amazon Alexa eller Google Home.

Fordele ved smart belysning

Udover at være hyggelig har smart belysning mange andre fordele.

Fjernbetjening via trådløs forbindelse

Smarte LED-lamper kan fjernstyres i miles omkreds via en trådløs forbindelse. Det gør det muligt at tænde lamperne om aftenen for at forebygge indbrud.

Parring

Smarte LED-lamper kan parres, så lamperne er forbundet med hinanden. Dette gør det muligt at dæmpe lamperne sammen eller hver for sig til den ønskede tilstand.

Automatiser

Smart belysning kan automatiseres. Dermed giver den mulighed for at indstille en timer, hvorpå lamperne tændes eller dæmpes og derefter slukkes igen.

Styring via app på smartphone

Ved hjælp af Smart Life-appen kan den smarte belysning styres med smartphonen. Via appen kan lysstyrken på lamperne indstilles og i tilfælde af en RGB LED-lampe endda lysets farve.

Fordel ved en smart LED-lampe?

Ved at bruge en smart LED-lampe sparer du en masse energi. Sammenlignet med en traditionel halogenlampe bruger en smart LED-lampe 80 % mindre energi. På grund af den smarte funktion kan LED-pærerne automatiseres. Det giver dig mulighed for at indstille timere og forhindrer, at lamperne bliver efterladt tændt unødvendigt. Desuden giver smarte LED-lamper et lige så smukt og stemningsfuldt lys som traditionelle halogenlamper.

Betjening af smarte lamper

De smarte lamper kan nemt betjenes med et tryk på en knap via Smart Life-appen på smartphonen. Der er ikke brug for et wifi-modul til dette. De smarte LED-lamper fungerer også med Amazon Alexa og Google Home.

Smart belysning i hjemmet

Smart belysning til hjemmet bliver stadig mere populær. Vi stræber efter mere og mere bekvemmelighed. Derfor vil vi gerne kunne styre lyset derhjemme på afstand. Har du for eksempel glemt at slukke lyset? Så kan du gøre det senere via din telefon. Hvis du ligger i sofaen, og det begynder at blive mørkt, kan du tænde lyset via stemmen.

Hvordan fungerer Smart Life-appen?

Med Smart Life-appen kan smarte lamper fjernstyres via en smartphone eller via stemmestyring (Amazon Alexa og Google Home). Via en trådløs forbindelse kan de smarte LED-lamper tændes fra et hvilket som helst sted i verden via Smart Life-appen. Desuden kan de smarte lamper også dæmpes via denne app.

Funktionerne i Smart Life-appen
Ændring af lysets farve
Dæmpning af lyset
Indstilling af en timer
Stemmestyring (i kombination med Amazon Alexa eller Google Home)

 


Hvad er den bedste smarte belysning?

LED-lys er nu standarden for næsten alle typer belysning. De er energieffektive og holder længst. De giver fuldt og klart lys med det samme. En LED-pære er altid det bedste valg.

Hvilken smart belysning?

Smart belysning fås i forskellige typer af smarte LED-pærer fra mærkerne: Filament og Purpl. De smarte LED-pærer fra Filament varierer i form: Edison, pære, stearinlys og en kugle (pærelampe). Purpl LED-pærerne er kendetegnet ved den særlige RGB-funktion.

De smarte LED-pærer har forskellige fatninger (E27, E14) og wattydelser (5W, 6W, 7W, 9W). Afhængigt af armaturet til lampen kan størrelsen af fatningen bestemmes. Den smarte LED-pæres wattydelse angiver, hvor meget energi pæren bruger. Jo højere watt-tal, jo mere lys giver pæren.

Smart belysning GU10

Vi har et bredt udvalg af smart GU10 belysning. Du kan styre lamperne på afstand med din smartphone. Du kan nemt tilslutte lamperne til dit eget Wi-Fi-netværk. Så kan du slukke din smarte belysning GU10 når som helst og hvor som helst med et enkelt tryk på en knap. Her kan du vælge mellem GU10 lamper med kun hvidt lys eller farvede spots.

Hvor længe holder en LED smart pære?

Takket være deres lange levetid (næsten 20 gange længere end konventionel belysning) kan smarte LED-pærer bruges i næsten 6 år. Desuden bruger smarte LED-pærer 80 % mindre strøm end traditionelle halogenpærer. Et bæredygtigt valg, derfor!

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!