Menu
DKK

Runde LED Downlights

Vores runde LED downlights fås i forskellige størrelser og wattstyrker. Desuden tilbyder vi LED-downlights i varm hvid (3000K), lys hvid (4000K), kold hvid (6000K) og RGB+CCT (2700K-65000K). LED-downlightsne fås både som indbygnings- og overflademonterede.

Hvad er en rund LED-downlight?

En rund LED-downlight er et rundt panel i en lille størrelse. Med hensyn til formen minder en rund LED-downlight mere om en spotlight. Men med en LED-spotlight spredes lyset mindre og fokuserer hovedsageligt på et bestemt punkt. Med en LED-downlight er lysstrålen rettet nedad og spreder lyset jævnt. Desuden er lyset fra en LED-downlight mindre kraftigt end lyset fra en LED-spotlight. LED-downlights kan monteres på overfladen eller indbygges. En indbygget LED-downlight er let at installere i et falsk loft. Hvis du ikke har et nedhængt loft eller ikke ønsker at lave et hul i dit loft, kan du også bestille LED downlightet som påbygningsmonteret. Dette er nemt at montere ved at skrue det fast i loftet.

Forskellige typer af runde LED-downlights

Vi tilbyder vores LED downlights som påbygning og indbygning. Desuden fås LED-downlights i forskellige wattydelser og størrelser. LED-downlightsne tilbydes også i en firkantet udgave.

De runde LED-downlights fås i følgende dimensioner:

3 Watt - Ø85mm

6 Watt - Ø120mm

12 Watt - Ø170mm

18 Watt - Ø225mm

24 Watt - Ø240mm

24 Watt - Ø240mm


Forskellige lysfarver runde LED downlights

Vores LED downlights tilbydes i forskellige farvetemperaturer. En af disse farvetemperaturer er varm hvidt lys (3000K). Denne lysfarve bruges ofte til at skabe en hyggelig atmosfære. Vi tilbyder også disse LED downlights i lys hvid (4000K). Denne lysfarve bruges hovedsageligt på kontorer eller i andre rum, hvor god koncentration er vigtig. Derudover tilbydes også farven kold hvid (6000K); denne farve svarer mest til dagslysets farve. Denne lysfarve betragtes som en usociabel lysfarve på grund af det blå skær. Du vil derfor se denne lysfarve i rum, hvor god synlighed er vigtig. RGB+CCT LED downlights findes også i vores sortiment. RGB står for rød, grøn og blå. Med disse primærfarver kan enhver farve skabes. CCT betyder, at der kan skabes farverne varm hvid, lys hvid og kold hvid. RGB+CCT LED-downlights kan betjenes med en radiofjernbetjening.


Rund LED downlight med dæmpbar lysstyrke

Vores LED-downlights leveres med en dæmpbar driver, der som standard er flimmerfri. Dette giver dig mulighed for at dæmpe LED-lampen. Det kan du gøre ved at bruge en LED-dimmer fase slukket og på 230V. Du kan derefter betjene din LED downlighter med en vægdæmper. Til RGB+CCT LED downlights skal du bruge en radio RGB+CCT fjernbetjening.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!