Menu
DKK

LED adaptere

Her finder du alle LED-adaptere og strømforsyninger fra Ledpaneelgroothandel.

Med en LED-adapter og strømforsyninger kan du nemt tilslutte din ønskede LED-belysning til lysnettet. Når du leder efter det rigtige LED-tilbehør, skal du være meget opmærksom på produkternes specifikationer.

LED-adapter

I nogle tilfælde har du brug for tilbehør for at tilslutte LED-belysning. Vores LED-strips har en lav spænding på 12 eller 24 volt. Du kan ikke tilslutte stripsene direkte til 230 volt. En LED-adapter sikrer, at den høje spænding konverteres til den samme lave spænding. Vi tilbyder forskellige adaptere og transformatorer. Når du vælger en strømadapter, skal du sikre dig, at du vælger den rigtige spænding. Den skal passe til LED-striben.

LED strip adapter

Hos ledpaneelgroothandel.nl tilbyder vi forskellige LED strip adaptere. Du kan vælge mellem en standardadapter, en vandtæt adapter eller en transformer.

Standard 12V & 24V strømadaptere til LED strips

LED-adaptere til LED Strips er lavet til at tilslutte LED Strips. Ved at bruge en adapter konverteres strømmen til 12V eller 24V. Adapterne ender i et 5,5 X 2,1 han DC-stik og er 2,5 meter lange. de kan forlænges med et forlængerkabel. Den anden ende ender i et EU-stik.

Vandtætte 12V & 24V strømadaptere

De vandtætte strømforsyninger er lavet til at blive brugt på fugtige steder. Du kan f.eks. installere LED-strips udenfor. Dette kræver altid en vandtæt LED Strip. De vandtætte strømforsyninger har IP67-beskyttelse og kan derfor tåle alle vejrforhold. Husk, at tilslutningerne af kablerne stadig skal gøres vandtætte. Det kan du gøre ved at bruge et vandtæt stik.

12V & 24V-transformere

En transformer er en udvidet udgave af en LED-adapter. Du kan tilslutte flere LED-strips til den og få strøm til et højere wattforbrug.

LED-belysningsadapter

Du kan også bruge LED-adaptere til at drive LED-moduler. Modulets spænding skal være den samme som LED-adapterens spænding. I produktbeskrivelsen for det pågældende produkt angiver vi altid, hvilket tilbehør der hører sammen. På den måde undgår du, at du kombinerer de forkerte produkter.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!