Menu
DKK

LED Lysskinner hvid

Med innovative LED-skinnebelysningssystemer skaber du maksimal fleksibilitet i belysningen af dine rum. Kombiner flere skinnelamper med de drejelige og roterende højtydende LED-skinnespots med høj effekt. Ved hjælp af hjørneforbindelsen kan skinner forbindes rundt om et hjørne.

Hvad er LED-skinnebelysning hvid?

LED-skinnebelysning kaldes også for et skinnesystem. Track spots kan placeres på en spændingsskinne. Fordi disse er placeret på skinnen, er det muligt at få belysningen til at skinne i alle vinkler og retninger. Det kan også justeres igen til enhver tid. Den skinnebelysning vi sælger er 3-faset belysning. Denne type skinnebelysning har 4 ledninger. Dette gør det muligt at opdele skinnespotsene i tre strømgrupper og dermed betjene dem uafhængigt af hinanden. Det er så dog nødvendigt at tilslutte 3 forskellige lysdæmpere eller afbrydere. Vores LED-skinnebelysningssystemer fås også i farven sort.

LED-skinnebelysningssystem hvide dele

Til et komplet LED-skinnebelysningssystem skal du bruge flere dele, nemlig:

LED-spændingsskinne hvid

LED-skinnebelysning hvid

LED-skinnebelysning strømforbindelse hvid

LED-skinnebelysningsendekappe hvid

LED-skinnebelysningsstik hvid (valgfrit til tilslutning af flere spændingsskinner)

 

Spændingsskinnen er den skinne, hvori LED-skinnebelysningsspots kan placeres. For at forsyne denne belysningsskinne med strøm skal du bruge en strømkontakter. Denne kan nemt tilsluttes til enden af skinnen. Du kan bruge endehætter til at forsegle skinnerne pænt. Dette garanterer også sikkerheden, da strømkablerne er pænt skjult. Med et stik kan flere strømskinner forbindes med hinanden. Skinnerne kan forbindes i en lige linje eller i en vinkel, afhængigt af hvilken type stik der anvendes. Du kan vælge mellem et direkte stik, et hjørnestik, et fleksibelt stik eller et drejeligt stik.

LED-skinnespots hvid

I vores sortiment har vi forskellige typer af hvide LED-skinnespots, nemlig CCT-skinnespots og GU10-skinnearmaturer. I CCT skinnespots er LED lampen inkluderet. Lysfarverne varm hvid, lys hvid og kold hvid kan indstilles. I GU10-skinnearmaturerne kan du installere en GU10 LED-spot i den ønskede lysfarve. Alle vores hvide LED-skinnespots og armaturer med hvid LED-skinne er vippelige og kan flyttes frit langs spændingsskinnen.

Hvid skinneanvendelse

LED-skinnebelysning er ideel til f.eks:

Butikker / indkøbscentre

Kontorer

Hoteller

Konference / mødelokaler

Museer / udstillingsrum og alle andre rum med indendørs belysning.

 


Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!