Menu
DKK

LED Downlights RGB+CCT

En RGB+CCT LED downlighter er et tyndt LED-panel. Med en RGB+CCT LED downlighter kan du indstille den farve, du ønsker. Disse LED-downlights fås i forskellige størrelser og wattstyrker.

Hvad er en RGB+CCT LED-downlight?

En RGB+CCT LED-downlight er et tyndt LED-panel, som er udstyret med alle farver. En RGB+CCT LED-downlight kan monteres i væggen eller i loftet. Med LED-downlights spredes lyset jævnt, så der ikke kastes skygger. Dette vil være tilfældet med en LED-spotlight, en LED-downlighter har en lysvinkel på 120 grader. Derudover har en LED downlighter et meget lavt forbrug og holder i op til 50.000 timer.

Forskellige typer af RGB+CCT LED-downlights

Vores RGB+CCT LED-downlights tilbydes kun som indbygningslamper. Til dette skal du skære et hul i dit loft. LED downlights har dog et lavt indbygningsmål, hvilket gør dem nemme at installere. Desuden tilbydes LED-downlights i wattstyrker mellem 6 og 25 watt. Du kan vælge mellem runde og firkantede RGB+CCT LED-downlights. Hvis du ikke ønsker at lave et hul i dit loft, kan du vælge en LED downlight til overflademontering.


Lysfarver RGB+CCT LED-downlights

Med en RGB+CCT LED-downlight kan alle farver dannes. RGB står for rød, grøn og blå. Med disse primærfarver kan alle farver dannes. Desuden kan alle hvide temperaturer også indstilles. Det er alt mellem varm hvid og kold hvid. Dette kan du gøre med en radiofjernbetjening.

RGB+CCT LED-downlight kan dæmpes

LED-downlightsne leveres med en dæmpbar LED-driver, som du kan tilslutte direkte til strømforsyningen. Du kan indstille enhver farve med en radiofjernbetjening. Du kan vælge mellem en RGB+CCT-fjernbetjening, RGB+CCT-batteridrevet vægbetjening og en RGB+CCT 220V-vægbetjening. Du har også mulighed for at styre LED-downlightsene via en app på din smartphone. Til dette skal du bruge et Mi-Boxer WiFi-modul. Du kan også bruge Mi-Boxer i kombination med en af de andre fjernbetjeninger.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!