Menu
DKK

LED Strips enkelt farve

Enkeltfarvede LED-strips

En ensfarvet LED-strimmel indeholder 3528 LED'er med et meget lavt strømforbrug. Enkeltfarvede LED-strips fås med 60 eller 120 LED'er pr. meter. Strømforbruget er 4,8 eller 9,6 watt pr. meter. En single-colour LED Strip er ikke kun ekstremt energieffektiv, men har også en længere levetid end glødelamper, energispare- og lysstofrør.
LED Strips fås i følgende lysfarver:

- Varm hvid (2800K - 3000K)
- Lys hvid (4000K - 4500K)
- Kold hvid (6000K - 6500K)

LED-strip enkeltfarvet

En LED strip ensfarvet er en fleksibel lysstreng med ensfarvede LED'er. LED-strimlerne kan nemt installeres og er velegnede til forskellige rum. Vores ensfarvede LED-strips er velegnede til stuer, soveværelser og restaurationsvirksomheder. Mulighederne er uendelige med disse LED-strips. Du kan købe LED-stripsene med varmt hvide, lyse hvide eller kold hvide LED'er.

LED-strimmel varm hvid

En LED strip varm hvid anvendes primært som stemningsbelysning. LED'erne har et gult skær og skaber øjeblikkeligt en varmere atmosfære. Disse strips bruges derfor ofte i rum, hvor atmosfæren spiller en vigtig rolle, f.eks. i en stue eller et soveværelse.

LED-strimmel lys hvid og kold hvid

En LED-strimmel lyshvid eller koldhvid bruges primært som arbejdsbelysning. Bright white kaldes også for neutral hvid. Med denne lysfarve har du en klar synlighed. En koldhvid strimmel har et blåt skær; med denne lysfarve er alle detaljer tydeligt synlige.

LED-strimmel ensfarvet dæmpbar

Alle vores LED-strips er dæmpbare. En LED-strimmel varm hvid er dæmpbar med en fjernbetjening. Du har brug for flere tilbehør til dette. En controller skal placeres mellem striben og strømadapteren. Denne controller er forbundet med fjernbetjeningen. Derefter kan du lade fjernbetjeningen forbinde til controlleren. Kontrolmulighederne har en radiorækkevidde på 25 meter. Du kan vælge mellem en fjernbetjening, en vægbetjening eller et wifi-modul. Med sidstnævnte kan du styre LED-striben ensfarvet via din smartphone eller tablet.

LED strip ensfarvet vandtæt

Vores LED-strips single-coloured fås i IP20 og IP68. Vores IP20-strips er ikke egnet til placering udendørs eller i fugtige rum. Stripsene med IP68-beskyttelsesklasse er derimod vandtætte. Du kan endda placere disse LED-strips ensfarvede under vand.

Hvis du ikke fandt det, du søgte, hjælper vi dig gerne!

Er du på udkig efter en anden type belysning til din specifikke situation/plads? Se vores komplette udvalg af LED-belysning her.
Se bl.a: LED paneler - LED pærer - LED Downlights og meget mere.

Ønsker du et skræddersyet tilbud? Så klik her.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!