Menu
DKK

LED Panel monteringsramme

Her finder du forskellige overflademonterede rammer og ophængssystemer til montering af dine LED-paneler. Hvis det rum, der skal belyses, ikke har et nedhængt loft, er det stadig muligt at montere LED-panelerne med vores ophængssæt eller overflademonterede rammer. Rammerne er 5 cm høje. Dette giver dig plads til at montere den medfølgende LED-paneldriver på panelet. Rammerne fås i forskellige størrelser og i farverne hvid og aluminiumsølv. Du modtager rammerne inklusive monteringsmateriale.

Vi tilbyder overflademonterede rammer til alle vores LED-paneler. Normalt er LED-paneler indbygget i et nedhængt loft. Hvis du ikke har et nedhængt loft, men f.eks. et gipsplader- eller betonloft, kan du stadig montere LED-panelerne med en påbygget ramme. Der skal ikke laves nogen fordybning i loftet, fordi rammen placeres mod loftet. Ønsker du ikke at fastgøre panelerne til loftet? Med en påbygget LED-panelramme er det også muligt at montere dine LED-paneler på væggen. Når et LED-panel monteres ved hjælp af en ramme til overflademontering, giver det belysningen et moderne og professionelt udseende. Ønsker du ikke at bruge en ramme? Det er også muligt at montere panelerne på loftet ved hjælp af et ophængssæt (stålkabler).

Monteringsramme til LED-paneler til forskellige typer paneler

Hos Led panel engros tilbyder vi paneler i mange forskellige størrelser. Påbygningsrammerne fås til alle størrelser. Disse er:

LED paneler 60x60 overflademonteringsramme

LED paneler 62x62 overflademonteringsramme

LED paneler 30x30 overflademonteringsramme

LED-paneler 30x60 overflademonteringsramme

LED-paneler 30x120 overflademonteringsramme

LED-paneler 60x120 overflademonteret ramme

De overflademonterede rammer er fremstillet af aluminium og fås i sølv og hvid. Du kan nemt og usynligt skjule driveren i disse rammer. De overflademonterede rammer er 5 cm høje, hvilket giver plads til at montere driveren på panelet.

Installation af LED-panelernes overflademonteringsramme

LED-panelmonteringsrammen består af 4 dele. Det første trin er at skrue de to sider af LED-panelrammen fast til loftet. Når du har gjort dette, kan du derefter skrue en af de to andre dele fast. LED-panelet kan nu skydes ind i rammen. Derefter kan du skrue den sidste del på. Brug de lange skruer og de grønne plugs.

Når du bestiller en ramme til overflademontering, er LED-panelet ikke inkluderet i denne. Du skal bestille det separat.

 


Hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte vores kundeservice

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!