Menu
DKK

LED Strip profiler

Her finder du alle vores LED Strip-profiler. LED Strip-profiler giver en jævn spredning af lyset og en flot, raffineret finish. Den opale mælkehvide diffuser sikrer, at de enkelte LED-lys næppe er synlige, hvilket giver et flot jævnt resultat! LED strip-profilerne er ideelle til brug i din butik, på kontoret eller i hjemmet (velegnet til indendørs og udendørs brug).

Længere levetid
En LED-profil i aluminium afgiver varmen fra LED'erne, hvilket giver LED-stripsene en meget længere levetid. Det kan betale sig at bruge en LED-profil i aluminium og ser naturligvis også godt ud.

Profiler til LED-strips

LED Strip Profiler er aluminiumsprofiler, hvori der kan indsættes en LED-strimmel. LED Strips i sig selv udsender et ret kraftigt lys. Ved at bruge en LED Strip-profil bliver lyset bedre og mere jævnt og er pænere at se på. Som følge heraf er der mindre eller ingen blænding. Dette skyldes det medfølgende dæksel. Dette cover er opal mælkehvid.
LED Strips består af individuelle LED'er på en strimmel. LED Strip-profiler sikrer, at de enkelte LED'er ikke længere er synlige. Dette giver et moderne og luksuriøst udseende.

LED Strip-profiler og valgmuligheder

Nedenfor finder du forskellige LED Strip Profiler. Du kan vælge mellem følgende varianter:

Overflade- eller indbygningsprofiler
Almindelige eller hjørneprofiler
1M eller 2,5M profiler
Forskellige bredder

 

Indbyggede og påbyggede LED stripprofiler

Du kan vælge mellem indbyggede og overflademonterede profiler. Indbyggede profiler er lavet til indbygning i en niche. Dette ser normalt pænere ud, fordi belysningen i vid udstrækning er skjult i overfladen. Har du ikke en kote på det ønskede sted? Her kan du få en kote fræset eller eventuelt gøre det selv. Indbygningsprofiler anvendes ofte over vasken (under køkkenskabe), i skabe, i vægge eller i loftet.

Har du ikke en fals og har du ikke planer om at fræse? Påbygningsprofiler er ikke lavet til at forsvinde i en overflade. Overflademonterede profiler kan monteres mod en overflade.

LED strip-hjørneprofiler

Har du planer om at installere din LED Strip i et hjørne? Så er hjørneprofilen den bedste løsning. Hjørneprofilen kan installeres i en 90-graders vinkel og giver en professionel og smuk finish.

Længde og bredde af LED Strip profiler

Vores LED Strip profiler fås i 1 m og 2,5 m. Derudover er det muligt at vælge forskellige bredder. Bemærk venligst, at LED Stripens bredde altid er mindre end profilens indvendige bredde. Du kan vælge mellem følgende varianter:

17,5 mm x 7 mm
17,5mm x 15mm
20mm x 20mm
30mm x 30mm

Fordele ved LED stripprofiler

LED Strip Profiler fordeler lyset jævnt, gør lyset mindre hårdt og giver en flot finish, hvor de enkelte LED'er ikke længere kan ses. Den største fordel ved en LED stripprofil er, at den forlænger LED stripens levetid betydeligt. Dette skyldes den gode varmeafledning gennem aluminiumsprofilen.

Hvis du ikke fandt det, du søgte, hjælper vi dig gerne!

Har du brug for hjælp til at træffe det rigtige valg eller ønsker du skræddersyet rådgivning? Vores kundeservice står til din tjeneste! Du kan kontakte os mandag-lørdag kl. 09:00 - 17:00 via +31 20-2600008 eller [email protected].

Er du på udkig efter en anden type belysning til din specifikke situation/plads? Se vores komplette udvalg af LED-belysning her.
Se bl.a: LED paneler - LED pærer - LED Downlights og meget mere.

Ønsker du et skræddersyet tilbud? Anmod om et tilbud på LED belysning.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!