Menu
DKK

6 Watt - 120mm

De firkantede LED downlights på denne side har en effekt på 6 watt. LED-downlightsne fås i varm hvid (3000K), lys hvid (4000K) og kold hvid (6000K).

Hvad er en indbygnings LED downlight 6 watt?

En LED downlight er et lille LED-panel. LED downlighter har en størrelse på 120mm. Denne LED downlighter har en strålingsvinkel på 120 grader, så lyset fra LED lampen spredes jævnt, og der opstår ingen skygger. På grund af den lave indbyggede dimension kan LED downlighter let placeres i et loft. LED downlights har et slankt og moderne design.

Forskellige typer af LED downlights 6 watt

De firkantede LED downlights har alle en størrelse på 120 mm. LED downlightsne tilbydes i varm hvid, lys hvid og kold hvid. Derudover kan disse LED downlights alle være indbyggede. Hvis du ikke har mulighed for at lave et hul i dit loft, kan du vælge LED downlights til påbygning.

Forskellige lysfarver af LED-downlights

LED-downlights fås i forskellige farvetemperaturer. Farvetemperaturen angives i Kelvin. Hvis du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære, kan du vælge varm hvid (3000K). Denne lystemperatur betragtes som afslappende. Du vil derfor se denne lysfarve i stuer og soveværelser. Hvis du leder efter belysning til et rum, hvor du skal arbejde, kan du vælge lys hvid (4000K). Denne lysfarve hjælper med at opretholde koncentrationen i længere tid. Hvis det er vigtigt med et klart udsyn, f.eks. i en tandlægepraksis, anbefaler vi, at du vælger kold hvid (6000K).

LED downlights 6 Watt dæmpbar

LED-downlights leveres altid med en dæmpbar og flimmerfri LED-driver. Denne LED-driver kan tilsluttes direkte til strømforsyningen. Du kan bruge en LED-dimmer til at dæmpe LED-downlightsene. LED-dæmperen er udstyret med en drejeknap til styring af LED-downlightsne.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!