Menu
DKK

60 x 120 cm LED panel 3000k / 4000k / 6000k

Et LED-panel 60x120 er en lille, smal plade med flere indbyggede LED-moduler. LED-modulerne er jævnt fordelt på LED-panelet 60x120. Du kan vælge mellem forskellige lysnuancer, fx: varm hvid, neutral hvid og kølig hvid Læs mere

Hvad er et LED-panel?

Hvad er et LED-panel, og hvad skal du være opmærksom på, før du vælger et LED-panel? LED-panelet er et fladt, moderne panel og har flere indbyggede LED-moduler, der udsender et blændfrit lys. LED-panelet fås i en firkantet eller rektangulær form og kan bruges til ethvert formål. Hos os kan du bestille LED-panelet i forskellige farver, såsom varm hvid, neutral hvid og kølig hvid. De hvide farvetemperaturer er 3000K, 4000K og 6000K. Vi tilbyder også LED-panelet i RGB, RGB står for rød, grøn og blå. Hvis du også vil betjene LED-panelet i hvidt, skal du vælge RGB + CCT LED-panelet eller RGB WW LED-panelet. Du kan installere LED-panelet i ophængte lofter, betonlofter eller ved hjælp af et ophængningssæt. Den utrolige lange levetid på op til 50.000 brændtimer er den perfekte besparelse på dine energiomkostninger sammenlignet med konventionel belysning med kun 10.000 brændtimer. I det følgende forklarer vi vores LED-paneler og andre punkter, hvad du skal være opmærksom på, så du kan træffe et godt valg med os.

Hvad er et dæmpbart LED-panel?

Er et LED-panel dæmpbart, og hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg dæmper? Vores LED-paneler leveres ikke med en dæmpbar LED-driver som standard, men du kan tilvælge dette, når du bestiller. Vi tilbyder to muligheder for at dæmpe LED-panelet. Bemærk, at hvert LED-panel har sin egen LED-driver, så du ikke kan udskifte LED-drivere med hinanden, hvis LED-panelet ikke er nøjagtigt det samme. Du kan nemt vælge LED-driveren på produktsiden. I det følgende forklarer vi de forskellige LED-drivere.

Dæmpbar driver

Vil du dæmpe LED-panelet og har bestemt dig for en 1-10v lysdæmper? Med denne LED-dæmper kan du ændre LED-lyset alt efter humør eller formål. LED-dæmperen leveres med en IR-fjernbetjening, hvormed du kan betjene LED-panelet på afstand. Du kan også betjene flere LED-paneler med denne lysdæmper.

4-zone driver

Vil du betjene LED-panelet på afstand? Så har vi følgende betjeningsmuligheder til dig, hvis du vælger en 4-zone driver + strømforsyning. Så kan du betjene LED-panelet med en fjernbetjening, en vægkontrol eller en smartphone. Hvis du vælger at betjene LED-panelet med din smartphone, har du selvfølgelig også brug for et wifi-modul.

LED-panel dimensioner

Hos os kan du bestille LED-panelet i forskellige størrelser. Vi tilbyder LED-panelet i en rektangulær eller firkantet form. Hvilken størrelse, du vælger, afhænger naturligvis af det rum, hvor du vil installere LED-panelet. I det følgende kan du træffe dit valg og vælge det rigtige LED-panel. Du kan vælge mellem følgende størrelser:

LED-panel anvendelsesområder

I dag anvendes LED-paneler mange steder. Med sit slanke og moderne udseende er LED-panelet den ideelle belysning til kontorer og arbejdspladser. LED-panelet kan også bruges i andre områder, fx i garager eller køkkener. Og hvis du vil bruge LED-panelet i fugtige rum, såsom i badeværelset, er dette også muligt. Så skal du være opmærksom på IP-værdien.

LED-panel farvetemperaturer

Leder du efter den rigtige farvetemperatur og vil du finde ud af mere? Vi tilbyder LED-paneler i forskellige farvetemperaturer, nemlig i varm hvid (3000k), neutral hvid (4000k) og kølig hvid (6000k). LED-panelet i varm hvid har et varmt lys og er derfor meget velegnet i områder, såsom butikker, frisørsaloner eller andre arbejdsområder, hvor en varm og hyggelig lysnuance er ønsket. LED-panelet i neutral hvid har en kølig og neutral lysnuance. Med den neutrale lysnuance skaber du den ideelle arbejdsbelysning, fx på kontorer eller andre arbejdsområder, hvor en aktiv belysning er vigtig. Det neutrale hvide lys har en positiv indflydelse på medarbejdernes koncentration og produktivitet. LED-panelet i kølig hvid har et blåt skær og er en mindre hyggelig lysnuance. LED-panelet i kølig hvid skaber en intensiv belysning af alle rum og er meget velegnet på steder, hvor god synlighed er vigtig, såsom i medicinske rum eller i andre rum, hvor præcist arbejde er påkrævet. I det følgende kan du se en video om de forskellige lysnuancer.

LED-panel RGB WW / RGB+CCT

Du kan indstille LED-panelet RGB WW og LED-panelet RGB + CCT i alle farvetemperaturer. LED-panelerne er ideelle til værelser, hvor du vil have flere lysnuancer. Med LED-panelet RGB WW kan du få lysnuancerne rød, grøn, blå og varm hvid. Med LED-panelet RGB + CCT kan du få lysnuancerne rød, grøn, blå og alle hvide farver. Dette LED-panel har et moderne og tyndt design og tilføjer stemning og moderne belysning til ethvert rum.

LED-panel UGR 19

LED-panelet UGR 19 fås i forskellige hvide farvetemperaturer (varm hvid, neutral hvid og kølig hvid) og bruges ofte i arbejdsområder på grund af den arbejdsrelaterede UGR-værdi. Det varmt hvide LED-panel UGR 19 har den perfekte atmosfæriske belysning. Det neutralt hvide LED-panel UGR 19 har en positiv effekt på medarbejdernes koncentration og produktivitet. Det køligt hvide LED-panel UGR 19 har et koldt skær og bruges i rum, hvor der kræves præcist arbejde.

LED-panel Installationsmuligheder

Du kan installere vores LED-paneler i forskellige rum. Vil du installere LED-panelet i et ophængt loft, på et betonloft eller ved hjælp af et ophængningssæt? Så læs videre, vi forklarer de forskellige installationsmuligheder, så du hurtigt og nemt kan montere dine LED-paneler.

LED-panel ophængt loft

Har du et systemloft på kontoret og vil du installere et LED-panel?

Så skal du tilslutte LED-driveren til strømforsyningen og tilslutte ledningerne med vores WAGO-klemmer. Nu kan du tilslutte strømforsyningen til en nærliggende stikkontakt og derefter parre LED-driveren til LED-panelet. Nu kan LED-panelet placeres i systemloftet.

●     LED-panel Monteringsramme

Vil du montere LED-panelet i et betonloft eller på væggen? Så skru først tre sider sammen og derefter sammen i betonloftet eller på væggen. Derefter kan du skubbe LED-panelet ind og skrue den sidste del fast. Du kan bruge de medfølgende skruer og dybler til monteringen.

●     LED-panel Ophængningssæt

Vil du installere LED-panelet ved hjælp af et ophængningssæt? Markér først det sted, hvor du vil hænge LED-panelet, bor derefter hullerne, skru nu de fire stålkabler fast i loftet, fastgør de fire krogbeslag til LED-panelet, og fastgør som det sidste stålkablerne til krogbeslagene.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!