Menu
DKK

Koblingsudstyr

Gør dit hjem sikkert og praktisk med brug af koblingsudstyr. Det sikrer, at du kan styre elektriciteten i dit hjem på en sikker måde. Koblingsudstyr er en samlebetegnelse for elementer, der er skjult i væggen eller monteret kontrolelementer. Du kan tænke på en stikkontakt, en lyskontakt eller en lysdæmper.

Forskellige typer af koblingsmateriel

Der findes mange forskellige typer og mærker af afbrydermateriale. Hos ledpaneelgroothandel.nl tilbyder vi afbrydermateriale fra mærkerne Gira og Jung. Produkterne fra disse mærker er fremstillet i høj kvalitet og har kvalitetsmærker. Vi har et bredt udvalg af koblingsmateriale fra begge mærker. Komponenterne fås separat, så du kan sammensætte dit eget koblingsmateriale. Sørg for, at materialerne er fra samme mærke. Koblingsmateriel består af forskellige elementer.

Det grundlæggende element

Grundelementet er den del, der er indbygget i væggen. Det kan være en stikkontakt, en afbryder eller en lysdæmper. Grundelementet bestemmer, hvad der skal placeres på det. Dette skal være af samme mærke og ofte også fra samme mærkeserie.

Centralplade

Når du har placeret grundelementet, skal du afslutte det. Dette kan du gøre med en centralplade, blindplade, lysdæmper eller vippebræt.


En dækplade

En dækplade er den del, der pænt og sikkert dækker din stikkontakt, lysdæmper eller afbryder. Det er den stilfulde dekorative kant, der er placeret omkring afbrydermaterialet. Dækplader fås i forskellige typer. Du kan f.eks. vælge mellem 1-fag til 5-fag og alt derimellem.

Hvilken afbryder har jeg brug for?

Du kan finde forskellige typer af afbrydere i vores sortiment. Hvilken afbryder du har brug for, afhænger af, hvad du vil bruge den til.

Serieafbryder

Med en serieafbryder kan du tænde og slukke to lamper separat eller samtidig. Du kan dække dette med en 2-fags vippe.

 


Vekselafbryder

En tovejsafbryder bruges ofte som en hotelafbryder. Fra bunden af trappen kan du tænde lyset på trappeafsatsen og gangen på samme tid. Derefter kan du fra oven slukke lyset nede fra trappen.

Crossover-afbryder

En krydsafbryder giver dig mulighed for at styre ét lys fra flere steder. Det er muligt at tilslutte tovejsafbrydere til denne krydsafbryder. Denne afbryder bruges ofte i trappeopgange. Vi tilbyder passende afbrydermateriale til enhver situation. Har du brug for hjælp eller rådgivning? Så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!