Menu
DKK

LED GU10 Spots

På denne side finder du vores GU10 LED-spots og matchende indbygningsarmaturer. Vores GU10 LED-spots fås i forskellige lysfarver.

Hvad er GU10 LED-spots?

En GU10 LED-spot er en spot med et standard GU10-armatur. Det gør det nemt at udskifte din gamle belysning med LED.

LED-spot GU10 dæmpbar

Alle vores GU10 spots er dæmpbare. For at dæmpe spotsene kan du bruge en 230V LED-dimmer eller en 230V LED-dimmer indbygget. Det er også muligt at bruge en fjernbetjening eller en vægbetjening. Du kan selv indstille den ønskede lysmængde og dermed bestemme stemningen i ethvert rum.

Forskellige typer af GU10 spots LED

Vores spots fås i forskellige farvetemperaturer. Disse er varm hvid, lys hvid og kold hvid. En LED-spot GU10 varm hvid giver lys med en gul glød og skaber en hyggelig atmosfære. Disse LED-spots bruges ofte i f.eks. stuer, soveværelser og restauranter. Bright white spots giver et mere naturligt lys. Lyset er lidt mere blåt i farven. Det bruges ofte i f.eks. køkkener. Koldhvide LED-spots giver lys med en endnu mere blå glød end de lyse hvide spots. Koldhvidt lys er nyttigt i rum, hvor det er vigtigt med god synlighed. Udover hvide LED-spots tilbyder vi også en RGB+CCT (også kaldet RGBWWW) GU10 LED-spot. Med denne spot er alt muligt med denne spot. Den hvide lysfarve kan justeres fra varm hvid til kold hvid. Derudover kan alle mulige farver dannes med denne lampe. Lampen kan betjenes med en fjernbetjening, vægbetjening eller med din smartphone (du skal bruge et WiFi-modul til dette).

Fordele ved LED GU10 spots

LED GU10 spots har mange fordele. For det første er spotsene meget nemme at installere. GU10-armaturet er et standardarmatur, hvilket gør det muligt at udskifte halogenlamper med LED-lamper én til én. LED-spots holder meget længere end halogenspots. En GU10 LED-spot holder op til 50.000 timer. For en halogenspots er dette 2.000 timer. Desuden bruger LED meget mindre strøm. En LED-spot GU10 5W giver lige så meget lys som en 50W halogenspots. Du sparer altså en masse energi og penge, når du udskifter dine halogenspots med LED.

GU10-armaturer

Ud over vores GU10 spots tilbyder vi forskellige typer GU10 indbygningsarmaturer. Vores armaturer fås i en almindelig og en vandtæt variant. Den vandtætte variant (IP65) kan anvendes i fugtige rum. Armaturerne er fremstillet i aluminium eller zink og fås i forskellige farver, såsom sort, hvid, guld, guld, krom og rustfrit stål. Udover indbygningsarmaturer tilbyder vi også GU10 vægarmaturer, GU10 loftsarmaturer og GU10 udendørsarmaturer.

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har spørgsmål

 

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!