Menu
DKK

LED Væglamper

På denne side kan du finde alle vores væglamper. Armaturerne er velegnede til GU10 LED-spots. Alle vores armaturer kan bruges både indendørs og udendørs. En væglampe giver ekstra stemning i og omkring huset.

LED væglamper

LED-væglamper er en moderne lyskilde, der kan bruges i alle slags rum og er også velegnet til udendørs brug. Vi har væglamper i forskellige designs, der er ideelle til montering af en GU10 LED spotlight. Desuden tilbyder vi et bredt udvalg af farver, former og designs.

Hvad er en LED-væglampe?

En LED-væglampe består af et armatur med plads til en LED-spot, som er lyskilden. Denne væglampe fås både som en dæmpbar LED-væglampe, samt med et unikt væglampe-design og i mange forskellige farver, som f.eks. en væglampe i sort.

Hvad er fordelene ved LED-væglamper?
LED-væglamper har den fordel, at de er en meget energibesparende lyskilde, der holder i mange år. Derudover er LED-belysning mindre skadelig for miljøet, LED-lamperne overopheder ikke, og der findes mange forskellige lysfarver. Desuden er en LED-væglampe nem at montere på væggen.

De forskellige typer af LED-væglamper
Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige typer af LED-væglamper med designs fra runde til firkantede og fra ovale til rektangulære. Der findes også forskellige farver, herunder sort, hvid og sølv. Der er også typiske designs, der passer til bestemte indretningsstile, f.eks. industrielle væglamper.


Uplights og downlights

Det er altid muligt at overveje den ønskede belysningsvinkel, når man køber en LED-væglampe. Med uplights skinner lyset opad, og med downlights er lyskilden rettet nedad. En kombination indebærer et uplight og downlight, f.eks. en udendørs lampe på hovedet. Vores sortiment omfatter også LED-væglamper, der lyser til højre eller venstre eller kan vippes.

Moderne LED-væglamper i sort

Moderne LED-væglamper i sort er populære. Det skyldes blandt andet det stilfulde look, som sorte væglamper har. I vores sortiment findes der sorte LED-væglamper i sort i forskellige designs og stilarter.

LED-væglamper med sensor

En LED-væglampe med sensor er ideel til placering udendørs. Så snart den udendørs væglampe registrerer bevægelse, tændes lyskilden. Dermed slipper du for at skulle bekymre dig om at tænde og slukke for din udendørs belysning. Desuden øger en væglampe med sensor din følelse af sikkerhed.

Hvilke lysfarver findes der til LED-væglamper?

Der findes alle slags lysfarver, der er velegnede til brug i en LED-væglampe. Ud over varmt hvidt lys er det muligt at bestille en LED-spot med en lys hvid farve eller med en kold hvid farve. Mere farve er også muligt med en farvet LED-spot til din væglampe.

Til hvilke rum er LED-væglamper velegnede?

Væglamper er grundlæggende velegnede til alle rum, f.eks. i stuen, men også i soveværelset eller køkkenet. Udover det stemningsfulde udseende er lyskilden også funktionel.

Er LED-væglamper velegnede til udendørs brug?

LED-væglamper er velegnede til udendørs brug, forudsat at de har en beskyttelsesklasse på mindst IP44. Vores væglamper opfylder dette krav og er derfor perfekte til brug som udendørs væglamper.

 


Er en LED-væglampe dæmpbar?

Vi har LED-væglamper til rådighed, der giver mulighed for at dæmpe lyset. Vores LED GU10-spots kan f.eks. kombineres med vores væglamper og er egnede til dæmpning. Dette kræver en vægdæmper, fjernbetjening eller et wifi-modul.

 


Køber du en LED væglampe hos Ledpanelgroothandel?

Når du køber en LED-væglampe hos Ledpanelgroothandel, tilbyder vi dig det bredeste udvalg af væglamper, der er velegnet til indendørs og udendørs brug. Hos os får du garanteret kvalitet til den laveste pris. Betal bekvemt på forhånd i forbindelse med din bestilling eller efterfølgende, når du modtager din ordre. Desuden leverer vi hurtigt og har allerede titusindvis af tilfredse kunder.

Hvor højt skal en væglampe hænge?

Hvor højt en væglampe skal hænge afhænger af situationen og anvendelsen. Den mest almindelige højde er 1,70 meter, men det vigtigste er, at lysstrålen ikke skinner ind i f.eks. dine øjne. Dette er naturligvis ikke tilfældet med en uplight, da lyset så skinner opad. I denne henseende bør en downlighter hænges lidt lavere og en uplight LED-væglampe lidt højere. I øvrigt er det også muligt at tage højde for loftshøjden for at bestemme den ideelle højde for væglampen.

 

Hvordan monterer man en væglampe?

En LED-væglampe er nem at installere ved hjælp af en boremaskine, plugs og skruer. Det er dog vigtigt først at bestemme den rigtige højde, f.eks. i øjenhøjde, og bore hullet i overensstemmelse hermed.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!