Menu
DKK

LED Highbay

Hvad er en LED-High-bay, og hvor kan du bruge denne LED-High-bay? Vores LED-High-bay har en rund form og kaldes også LED UFO-High-bay på grund af deres form Læs mere

Hvad er en LED-High-bay?

Hvad er en LED-High-bay, og hvor kan du bruge denne LED-High-bay? Vores LED-High-bay har en rund form og kaldes også LED UFO-High-bay på grund af deres form. Den brede aluminiumplade giver vores LED-High-bay et moderne og smukt udseende. Vi tilbyder vores LED-High-bay med en Philip- eller Meanwell LED-driver. Vores LED-High-bay bruges i rum med loftshøjde fra 4 meter til 30 meter. Vi har en passende LED-High-bay til enhver højde, tænk på 100W, 150W, 200W eller 240 Watt LED-High-bay. Alle vores High-bay er stænktætte og har en IP-værdi på IP65. På grund af den høje IP-værdi er alle LED-High-bay et godt valg til fugtige rum med meget høje lofter, hvor du har brug for meget lys. Med vores LED-High-bay kan du reducere dine energiomkostninger med op til 60 %, hvis du udskifter dine konventionelle Kwik-lamper med vores LED-High-bay.  Læs videre og bliv klogere på vores LED-High-bay!

LED-High-bay valgmuligheder

Er du ikke sikker på, hvilken farvetemperatur og wattstyrke du har brug for? I det følgende forklarer vi, hvad du skal tage højde for, så du nemt kan træffe det rigtige valg. Når det kommer til farvetemperatur, er det vigtigt, at du tager højde for formålet med belysningen, vi tilbyder neutral hvid (4000K) og kølig hvid (6000K). Med hensyn til watt, så tag højde for loftshøjden, for højere loft er, jo mere watt har du brug for. I det følgende forklarer vi valgmulighederne.

LED-High-bay farvetemperatur

Vi tilbyder LED-High-bay i forskellige hvide farvetemperaturer, tænk på neutral hvid (4000k) og kølig hvid (6000k). Begge farvetemperaturer er designet til arbejdsbelysning. Det neutrale hvide lys opfattes som en behagelig arbejdsbelysning, og det kolde hvide lys opfattes som en kølig arbejdsbelysning og bruges i rum, hvor der ikke kommer dagslys. I det følgende forklarer vi valgmulighederne.

LED-High-bay til høje lofter - forskellige wattstyrker

Har du et højt loft og ved ikke, hvilken wattstyrke du skal vælge? I det følgende forklarer vi, hvad du skal tage højde for, så du nemt kan vælge det rigtige spotlight. Vi tilbyder LED-High-bay til enhver højde, jo højere loft, jo højere wattstyrke har du brug for. I det følgende forklarer vi de forskellige wattstyrker og loftshøjder. 

 

Vi tilbyder LED-High-bay i forskellige størrelser og lysstyrker:

LED-High-bay har følgende lyseffekt (Lumen) pr. watt:

 

LED-High-bay anvendelse

Vores LED-High-bay er designet til store og høje rum. High-bayne har et stort antal lumen per watt, hvilket betyder, at de udsender meget lys. LED-industri High-bay anvendes ofte i lagre, garager, industribygninger og fabrikshaller. Vores LED-High-bay har en høj IP-værdi og kan derfor bruges i fugtige rum.

Har du brug for hjælp med installationen?

Har du brug for hjælp med installationen eller har du yderligere spørgsmål? Hvis du har spørgsmål til installationen, så se venligst installationsvideoen, eller kontakt vores kundeservice via WhatsApp, chat, e-mail eller telefon.

 
Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!