Menu
DKK

LED T8 Lysstofrør 60 cm / 90 cm / 120 cm / 150cm - Spar op til 80% på elforbruget‎

LED T8 Lysstofrør 60 cm / 90 cm / 120 cm / 150cm - Spar op til 80% på elforbruget‎ Læs mere

LED-lysstofrør

LED-lysstofrørene har en mat afdækningsramme og en bagside af aluminium. LED-lysstofrørene udsender lyset nedad og er derfor meget mere energieffektive end konventionelle lysstofrør. Vi tilbyder LED-lysstofrør i farvenuancerne: varm hvid (3000k), neutral hvid (4000k) og kølig hvid (6000k). Vi tilbyder LED-rør i forskellige størrelser 60 cm, 90 cm, 120 cm og 150 cm. LED-lysstofrør har op til 15.000 brændtimer og er meget mere energieffektive end konventionelle lysstofrør med 10.000 brændtimer. Så du sparer altså op til 50 % energi med vores LED-lysstofrør. LED-lysstofrør er dyrere, men hvis man ser på energiforbruget og de lave vedligeholdelses- og udskiftningsomkostninger, vil du hurtigt indse, at det er værd at skifte til vores LED-lysstofrør.

Ud over LED-lysstofrørene tilbyder vi også LED TL-armaturer, som du kan kombinere LED-rørene med. Vi tilbyder vores LED TL-armaturer uden LED-starter, og du kan derefter blot klikke LED-rørene i LED TL-armaturerne. Du kan bruge det medfølgende monteringsbeslag til installationen. LED TL-armaturerne er velegnede til indendørs brug, såsom garager, haller eller kældre. LED TL-armaturerne leveres eksklusiv LED-lysstofrør. Disse skal du bestille separat.

Til udendørs brug kan du kan bruge vores vandtætte LED-lysstofrør. Vores vandtætte LED-lysstofrør har en bagside af plastik og en plastik ramme. Vores vandtætte LED-lysstofrør har en høj IP-værdi (IP65) og er derfor stænktæt. Du kan bruge de vandtætte LED-lysstofrør indendørs og udendørs (ikke under vand).

LED-lysstofrør valgmuligheder

LED-lysstofrørene kommer flere modeller: du kan vælge størrelse og farvetemperatur. I det følgende forklarer vi valgmulighederne, og hvad du skal være opmærksom på ved professionel belysning. Du kan vælge mellem farvetemperaturerne varm hvid, neutral hvid og kølig hvid. Hvilken lysnuance, du skal vælge, afhænger af formålet og rummet. Vi har en passende størrelse til enhver situation. Vi tilbyder 60 cm, 90 cm, 120 cm og 150 cm. Læs videre og bliv klogere!

LED-lysstofrør farvetemperaturer

Farvetemperaturen tjener et vigtigt formål, og derfor skal der tages højde for denne. Vi tilbyder LED-lysstofrør i varm hvid, neutral hvid og kølig hvid - den rigtige farvetemperatur til ethvert formål! I det følgende forklarer vi de forskellige farvetemperaturer, samt hvor de anvendes. Læs videre og bliv klogere!

LED-lysstofrør varm hvid

LED-lysstofrørene i varm hvid har et gult skær og skaber en behagelig og hyggelig stemning. Det varme hvide lys skaber en behagelig og indbydende stemning i ethvert rum, såsom fx kantiner, venteværelser eller andre områder, hvor du ønsker at skabe en behagelig stemning.

LED-lysstofrør neutral hvid

LED-lysstofrørene i neutral hvid har en neutral lysnuance, der kommer tættest på dagslys. Det neutrale hvide lys har en årvågen og positiv effekt og øger medarbejdernes produktivitet. Dette lys er meget velegnet til kontorer eller i andre områder, hvor folk arbejder.

LED-lysstofrør kølig hvid

LED-lysstofrørene i kølig hvid har et blåt skær, der opleves som kølig. LED-lysstofrørene i kølig hvid bruges i områder, hvor der ikke kan skinne dagslys ind, og god belysning derfor er vigtig, fx i garager, store haller eller i kælderen.

LED-lysstofrør størrelser

Vi sælger LED-lysstofrør og LED TL-armaturer i følgende størrelser:

LED-lysstofrør i brug

LED-lysstofrørene anvendes i store rum, som fx lagerhaller, garager eller i kælderen. Afhængigt af rummet og formålet, kan du vælge mellem farvetemperaturerne: varm hvid, neutral hvid og kølig hvid.

Installation af LED-lysstofrør

Har du konventionelle eller endnu ingen lysstofrør, og vil du gerne installere dem? Det er meget enkelt. Hvis du har et konventionelt lysstofrør med armatur, er alt, hvad du behøver at gøre, at udskifte røret. Vær opmærksom på at udskifte soklen med en LED-starter og fjerne ballasten. Uden ballasten har LED-rørene en længere levetid og flimrer ikke. Sådan sparer du megen energi. Hvis du ikke er sikker, hvordan du skal gøre, kan du se vores installationsvideo om LED-lysstofrør. I videoen forklarer vi installationen trin-for-trin.

Har du brug for hjælp?

Har du spørgsmål? Så kontakt vores kundeservice via chat, WhatsApp, e-mail eller telefon.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!