Menu
DKK

LED Lys

Alle vores lamper fås i varm hvid (2800K - 3000K), lys hvid (4000K - 4500K) og kold hvid (6000K - 6500K) lysfarve. Derudover kan du også vælge mellem forskellige farvede LED-lamper. Nedenfor finder du en oversigt over vores produktkategorier: Læs mere

Her finder du vores store udvalg af LED-belysning af høj kvalitet til lave priser.

Alle vores lamper fås i lysfarverne Warm White (2800K - 3000K), Bright White (4000K - 4500K) og Cold White (6000K - 6500K). Derudover kan du også vælge mellem forskellige farvede LED-lys. Nedenfor finder du en oversigt over vores produktkategorier:

LED-belysning

LED-belysning er holdbar, sparer energi og er velegnet til erhvervsmæssig og privat brug i alle slags rum. Vores sortiment omfatter alt inden for LED-belysning, fra LED-spots til væglamper og fra LED-udendørsbelysning til LED-tilbehør.

Hvad er LED-belysning?

Light Emitting Diode er det fulde navn for LED-belysning, hvor dioden er en komponent, som elektricitet passerer igennem for derefter at omdanne energi til lys.

Hvad er fordelene ved LED-belysning?

LED-belysning har en lang levetid, er holdbar, bruger mindre energi og fås i en række forskellige farver, f.eks. lysfarve 4.000K. Desuden varmer lamperne kun op i begrænset omfang.

Med LED-belysning sparer du energi

LED-lys bruger 80 til 90 % mindre energi end traditionelle gløde- eller halogenpærer. Det betyder betydelige besparelser på din energiregning, når du skifter til LED-belysning.

LED-belysning er et bæredygtigt valg

LED-belysning er et bæredygtigt valg, fordi det belaster miljøet mindre. Bæredygtigheden manifesterer sig blandt andet i det begrænsede energiforbrug, men også i den lange levetid. LED-belysning bruger også færre materialer, der er skadelige for miljøet.

LED-belysning holder længe

En af de mange fordele er, at LED-belysning holder i lang tid. F.eks. kan en LED-lampe have 15.000 til 50.000 brændetimer, mens en traditionel pære skal udskiftes efter kun 1.000 brændetimer. Så du behøver ikke at bekymre dig om det i årevis.

 

LED-belysning varmer ikke op

LED-belysning er en af de typer lys, som du ikke brænder hænderne på, når en LED-pære er tændt. Varmen er meget begrænset med LED-lys. Det forhindrer også, at der dannes mørke pletter på loftet over lampen, som man nogle gange kan se ved brug af glødepærer.

De forskellige typer af LED-belysning

Alle former for LED-belysning findes i vores sortiment. Der findes således passende LED-lys til ethvert projekt i alle slags lysfarver, herunder RGB LED-lys. Vælg f.eks. indbygningsspots, skab atmosfære med LED-strips eller brug et LED-panel bestående af flere LEDS til at danne et armatur.


Hvilke lysfarver af LED-belysning findes der?

LED-belysning giver teknisk set mulighed for at producere alle lysfarver. RGB LED står forresten for rød, grøn og blå, og i tilfælde af RGBW LED-belysning er der tilføjet hvidt. Ud over disse farvetoner findes der forskellige hvide lysfarver, f.eks. varmt hvidt lys, lyst hvidt lys og koldt hvidt lys.

LED-belysning til ethvert projekt

LED-belysning er velegnet til ethvert projekt og kan anvendes i alle rum i hjemmene, lige fra stuen til køkkenet, men også i virksomheder. For eksempel som en bæredygtig lyskilde på kontorer og i butikker.

Kan LED-belysning dæmpes?

LED-belysning kan dæmpes, hvis den tilsvarende LED-lampe er mærket "dæmpbar". Du har så f.eks. brug for en lysdæmperdriver for at justere lysintensiteten.

Hvordan vælger jeg den rigtige LED-belysning?

Det er vigtigt at tage hensyn til både rummet og anvendelsen. Ønsker du f.eks. at opnå arbejdsbelysning eller stemningsbelysning? Ønsker du LED-spots til indbygning eller vælger du LED-spots, der kan monteres på væggen eller i loftet?

Pladsen for den LED-belysning, der skal installeres

Rummet for den LED-belysning, der skal installeres, er afgørende for, hvilken version der er egnet. I spisestuen med LED-lys over spisebordet er det for eksempel ideelt at tage en lampe, der kan dæmpes. På den måde kan rummet være stemningsfuldt oplyst, mens du spiser, og lysintensiteten kan øges, hvis du bruger spisebordet til at lægge et puslespil.

Fatningen af LED-belysning

Når du køber LED-lys, er det vigtigt at være opmærksom på fatningen. GU10 er en almindelig størrelse i denne henseende, men andre fatninger findes også i vores sortiment.

Farvetemperaturen på LED-belysning

Farvetemperaturen angiver, hvilken lysfarve lampen udsender, og angives i "Kelvin". Jo lavere Kelvin-tallet er, jo varmere er det lys, der udsendes.

LED-belysningens wattydelse (lysudbytte)

Watt er bedst kendt fra glødelamper, men denne enhed er også angivet med LED-lys. Forskellen er, at wattydelsen er meget lavere med LED og ikke kan sammenlignes med en glødelampe. Antallet af lumen er ledende, når du vælger LED-belysning, da dette angiver lysudbyttet.

Køb LED belysning hos Ledpanelgroothandel

Det er nemt og hurtigt at købe LED belysning hos Ledpaneelgroothandel, og du er sikret den laveste pris og den højeste kvalitet. Desuden sørger vi for hurtig levering og tilbyder forskellige betalingsmetoder. Efterbetaling er også en mulighed.

 Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!