Menu
DKK

LED lysdæmpere og styringer

Med Ledpaneelgroothandel's LED-dæmpere og fjernbetjeninger kan du nemt tænde og slukke dit lys, dæmpe det og endda få det til at skifte farve. For at installere en fjernbetjening på en LED strip skal du bruge en LED strip controller. Se hele udvalget af LED-dæmpere og fjernbetjeninger her.

LED-dæmpere og fjernbetjeninger

Med hensyn til styring giver LED-dæmpere dig optimal bekvemmelighed til at dæmpe lyset eller ændre lampens farve. F.eks. ved at bruge en LED-dimmer med vægbetjening. Fjernbetjeninger giver dig mulighed for at dæmpe lyset på afstand uden at skulle rejse dig op. Der er også muligheder for styring via din smartphone eller en anden mobil Wi-Fi-enhed. Ud over omfattende information tilbyder vi dig et stort udvalg af lysdæmpere og styringer, så du altid kan vælge den rigtige LED-dæmper.

LED-fjernbetjeninger og vægmonterede betjeninger

Fjernbetjeninger kan bruges til at fjernstyre LED-belysning. Det er så ikke længere nødvendigt at installere en (dreje)knap i væggen. For at kunne bruge LED-fjernbetjeninger skal der installeres en LED Controller på den LED-belysning, der skal styres. Derefter kan alle tilsluttede lamper styres med 1 fjernbetjening. Lysene kan derefter opdeles i 4 eller 8 grupper, som styres separat. Dette afhænger af, hvilken fjernbetjening du vælger. Der kan f.eks. oprettes grupper til forskellige rum og områder.

Styring af LED-belysning med smartphones og mobile enheder

Ved at vælge vores Wifi-boks er det muligt at styre lyset via din smartphone og andre mobile enheder, der er tilsluttet til Wifi-nettet. For at gøre dette kan du installere den app, der er angivet sammen med Wifi-boksen. For at dette kan lade sig gøre, skal den LED-belysning, du ønsker at styre, dog være tilsluttet til en LED-controller. Det er endda muligt at forbinde LED-belysningen til din hjemmeassistent via vores Wifi-boks.

Hvad er funktionen af en lysdæmper?

Funktionen af en lysdæmper består i at justere lysstyrken. En indbygget LED-dimmer giver dig f.eks. mulighed for at justere lysstyrken i belysningen. På den måde kan man opnå stemningsbelysning, men en lysdæmper giver også mulighed for at øge lysstyrken.

Hvad har du brug for til en lysdæmper?

For at dæmpe LED-belysning har du brug for en LED-pære samt en lysdæmper, som består af flere ledninger. Strømledningen er brun (fasetråd) og afbryderledningen er sort. Du skal fastgøre disse ledninger, hvilket f.eks. kan gøres med clips, men der findes også udgaver med skruer. Du skal også bruge en drejeknap og en dækplade.

Kan man dæmpe en LED-lampe?

Ved LED-belysning er det den anvendte elektronik, der bestemmer, om lampen kan dæmpes eller ej. En såkaldt faseskæringsdæmper er ideel i denne henseende, da den giver et dæmpningsområde på 100 %. Det betyder, at lampen kan dæmpes ud. En anden mulighed er phase-cut, som vi i øvrigt har i vores sortiment i kombination med phase-cut i en universaludgave.

Kan alle lysdæmpere dæmpe LED-lamper?

Det er ikke alle lysdæmpere, der kan dæmpe LED-lamper. Med en konventionel lysdæmper opstår der problemer med en LED-lampe. Det mærker du ved blinkende, vibrerende eller summende lys, og det kan medføre skader. Der findes derfor specielle LED-dæmpere.

Kan en LED-dimmer også dæmpe halogenlamper?

Det er faktisk muligt at dæmpe en halogenlampe med en LED-dimmer. Vi tilbyder også LED-dæmpere, der er egnede til at dæmpe halogenlamper såvel som glødelamper.

De forskellige typer af LED-dæmpere

Der findes forskellige typer af LED-dæmpere, og det er naturligvis vigtigt at træffe det rigtige valg. For eksempel til en LED-dæmper indbygget eller ved at tage hensyn til lampens placering. Det er f.eks. også muligt at bruge en LED ledningsdæmper til en væg- eller bordlampe.

Hvilken lysdæmper til spotlys?

Spotlights er skjult i loftet eller i væggen, og indbyggede LED-dæmpere passer naturligvis perfekt til dem. Vær opmærksom på den anvendte dæmpningsteknologi, og hvis du er i tvivl, skal du vælge en universalmodel.

Hvor mange LED-spots kan tilsluttes til 1 lysdæmper?

Der kan tilsluttes flere spots til en enkelt lysdæmper. Hvis du f.eks. ønsker at tilslutte seksten spots, er det vigtigt at vælge en lysdæmper med mere effekt, end hvis du ønsker at tilslutte seks spots. For at opnå optimal lysreduktion fraråder vi at tilslutte mere end seksten spots til én lysdæmper.

Hvilken LED-dæmper har jeg brug for?

Hvilken LED-dimmer du skal bruge, afhænger af den ønskede dæmpningsteknologi. Ved dæmpbare LED-lamper er det angivet, hvilken teknologi de arbejder med. F.eks. faseskæring eller faseskæring. Er teknologien ikke kendt? I så fald skal du vælge en universel LED-dæmper, der passer til begge dæmpningsteknologier.

Kan jeg selv tilslutte LED-lamper til en lysdæmper?

Det er ikke svært at tilslutte en LED-dæmper, hvis du bruger den rigtige LED-dæmper. Sluk for strømmen, og fjern afbryderens dæksleramme. Tilslut derefter lysdæmperen med den brune og sorte ledning. Det afhænger af mærket af lysdæmperen, hvordan du fastgør den, f.eks. med clips eller skruer. Sæt derefter lysdæmperen med ledningerne tilbage i væggen i indbygningsdåsen. Tænd derefter for strømmen, og kontrollér, om lysdæmperen virker, og sæt dækslet på igen.

Hvad er årsagen til flimrende LED-belysning?

Lysdæmperen er ofte årsagen til flimrende LED-belysning på grund af lækspænding. Spændingsforskellen mellem to strømledninger i hinandens nærhed, forårsager flimmer. Der findes en løsning på dette i form af en lysdæmperstabilisator.

Køb LED-dimmer hos Ledpanelgroothandel

Ved at købe LED-dimere hos Ledpanelgroothandel er du garanteret prisbillig kvalitet kombineret med optimal service. Har du spørgsmål om køb af LED-dæmpere? Så er du velkommen til at kontakte os.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!