Menu
DKK

LED Projektør med sensor

LED-stråler/bredstrålere, også kendt som projektører eller byggelamper, er perfekte til belysning af overflader som f.eks. haven, indkørslen eller skuret, fordi de giver masser af lys.
LED-strålamperne kan også bruges som arbejdslamper og er velegnede til udendørs brug.

LED-wide beamers lysudbytte varierer fra 10W til 50W. Dette kan sammenlignes med 100W og 500W glødelampe/halogen. LED-strålamperne fås i farverne varm hvid (3000K), lys hvid (4000K) og kold hvid (6000K). Husets farve er sort.

Med LED bredstråle og sensor i ét behøver du ikke længere at bekymre dig om faldende mørke. Den brede lyskegle tænder automatisk, når der er bevægelse.

Hvad er en LED-stråler med sensor?

Med en LED-stråler kan du oplyse store områder, da LED-strålerne giver et stærkt lys. Disse LED-flygter er alle udstyret med en PIR-sensor. Det betyder, at LED-strålebelysningen har en bevægelses- og lyssensorfunktion. Sensorernes følsomhed kan øges eller sænkes med lux-sensoren. Du kan dog ikke bruge begge sensorer. Lyssensoren vil kun tænde, når der rent faktisk er nogen i området. Det er dog muligt at slå begge sensorer fra. LED-bredstrålerne er vandafvisende og kan bruges udendørs. Sensorerne har dog en beskyttelse på IP44, hvilket betyder, at sensoren er stænktæt. Det anbefales at placere LED-flyet under et læ. Du kan tilslutte LED-strålerne direkte i en stikkontakt.

Forskellige typer af LED-stråler

Vi tilbyder vores LED-strømslys med sensor i forskellige wattstyrker. Desuden tilbydes LED-strålebelysningen i varm hvid, lys hvid og kold hvid. Hvis du ikke har brug for en sensor, kan du vælge en LED-fremlygte uden sensor.

LED-strålebelysningen med sensor fås i følgende wattstyrker:

10 watt
50 watt

Forskellige lysfarver LED-strømaflys med sensor

LED-sensorprojektørerne tilbydes i forskellige farvetemperaturer. Farvetemperaturen er angivet i enheden Kelvin. Jo lavere Kelvin, jo varmere er lyset. Varm hvid (3000K) kan bruges til at belyse en terrasse eller have. Denne lysfarve skaber en varm og hyggelig atmosfære. Lyshvid (4000K) er god til at bruge til f.eks. et værksted eller en parkeringsplads. Hvis du stadig er på udkig efter lyst lys, har vi også en LED wide beam kold hvid (6000K) i vores sortiment. Denne farve svarer mest til farven på dagslyset, så du kan se alle detaljer tydeligt i dette lys.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!