Menu
DKK

18 Watt - 225mm

Vores firkantede LED downlights 18 watt kan nemt installeres i et loft. LED-downlightsne fås i forskellige farvetemperaturer. Derudover er LED downlights alle dæmpbare.

Hvad er en LED downlight til indbygning på 18 watt?

LED downlights har en lysvinkel på 120 grader, hvilket betyder, at de spreder lyset jævnt. LED-downlights kaster ikke skygger, som LED-spots gør. LED-downlights har en høj lyseffektivitet og forbruger lidt energi. LED downlights på denne side har en effekt på 18 watt. LED downlights har en højde på 12 mm, så de nemt kan monteres i et nedhængt eller falsk loft.

Forskellige typer af LED downlights 18 watt

LED-downlightsene har en størrelse på 225 mm. Og tilbydes i forskellige farvetemperaturer. Vi tilbyder også de samme LED downlights i en rund form.

Forskellige lysfarver af LED downlights

Vores firkantede LED-downlights på 18 watt fås i tre forskellige farvetemperaturer. Farvetemperaturerne er angivet i Kelvin. Vores LED-downlights i varm hvid (3000K) har en gul glød. De anvendes i rum, hvor der skal skabes en varm atmosfære. Denne lysfarve bruges ofte som stemningsbelysning. Hvis du har brug for lys, hvor du skal koncentrere dig, f.eks. når du læser en bog eller arbejder, kan du vælge lyshvid (4000K). Denne lysfarve findes derfor ofte på kontorer og i klasseværelser. Koncentrationen vil blive opretholdt længere ved denne farvetemperatur. Vi har også et koldhvidt LED-downlight; denne farve svarer mest til dagslysets farve. Denne farve har en blå glød og opfattes som mindre hyggelig. Koldhvide LED-downlights anvendes ofte i øvelokaler.

LED downlights 18 watt dæmpbar

Vores LED-downlights leveres med en dæmpbar LED-driver. Du kan dæmpe denne ved at bruge en LED-dimmer faseafbryder. Du kan tilslutte din LED-driver direkte til denne.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!