Menu
DKK

LED Strips RGB

Farvede RGB LED-strips er snore, der er meget fleksible og funktionelle. De farvede RGB LED-strips indeholder 60 eller 84 kraftige RGB-lysdioder pr. meter, der er loddet fast på ledningen. Du kan bruge LED Strips til forskellige formål, og det skaber en flot effekt. Vores kraftige LED Strips har et højt lysudbytte, mens strømforbruget for disse LED'er kun er på 14,4 watt pr. meter. RGBW LED Strip indeholder både RGB og Warm White LED'er, RGB+CCT indeholder både RGB og alle temperaturer hvidt.

Hvad kan du bruge RGB-farve LED-strips til?

RGB LED-strimler er velegnede til flere formål. Du kan bruge dem til mange steder i huset, men også udendørs. Mange af RGB LED-strips har en IP-værdi på 68. Det betyder, at RGB-farve-LED-strips er vandtætte og endda kan bruges under vand i f.eks. swimmingpools, damme og springvand. Med RGB LED-strips kan du skabe en flot jævn spredning af lyset. Da det er tynde lange strips, fordeles lyset jævnt over et ønsket areal, og du får ingen skygger.

RGB LED-strips til cove-belysning

RGB LED-strips kan meget godt bruges som cove-belysning. Hvis du har en karnap i et rum, er dette et perfekt sted at indarbejde RGB LED-strips. Ved at placere LED-stripsene i kuverten skjuler du alting pænt og skaber en stemningsfuld effekt.

RGB LED-strips til spejlbelysning

Er du på udkig efter spejlbelysning? RGB LED-strips bruges ofte til dette. Når du placerer RGB LED-strips bag et spejl, får du et smukt lys. Fordi LED-strips er placeret bag spejlet, skinner lyset bag spejlet sidelæns ud på væggene. Dette giver en stemningsfuld effekt. Det fine ved at placere RGB LED-strips bag et spejl er, at stripsene er flot skjult, og desuden skabes der et flot jævnt lys uden irriterende skygger. Så du ser altid bedst ud, når du kigger dig i spejlet! Foretrækker du en anden farve? Så er det nemt at indstille med RGB LED-strips.

RGB LED-strips til belysning af skabe

Derudover er RGB LED-strips også perfekte til skabslamper. Det er funktionelt og stemningsfuldt på samme tid. RGB LED-strips kan klæbes på kanterne af hylder i et skab, så du altid tydeligt kan se præcis, hvad der ligger eller hænger i skabet.


Farvet udendørsbelysning med LED-strips

Mange af vores RGB LED-strips er vandtætte og derfor ideelle til brug i f.eks. haven. Ved at bruge disse RGB LED-strips i f.eks. en swimmingpool eller under kanten nær vandet kan der skabes en unik og stemningsfuld effekt.

Hvad er fordelene ved farvede LED-strips?

Hvorfor vælge farvede LED-strips? Først og fremmest er RGB LED-strips energieffektive. LED bruger 85 % mindre strøm end halogenlamper. Når du vælger LED-strips, er du miljøbevidst, og det er også godt for din pengepung!

Sammenlignet med almindelige LED-strips har RGB LED-strips en RGB-funktion, hvor alle farver nemt kan indstilles. Så du kan indstille en passende farve til hvert rum. Det giver en smuk dekorativ belysning, og den kan bruges mange steder både indendørs og udendørs.

De fleste RGB LED-strips har en høj IP-klassificering på 65. Når en LED-strimmel har en minimumsværdi på IP65, er RGB-belysningen vandtæt og kan placeres på steder, hvor der er direkte kontakt med vand.

Desuden er RGB LED-strips lange og tynde og kan derfor skjules fint. Hvis du synes, at den farvede LED-strimmel er for kort eller for lang, kan du nemt afkorte eller forlænge RGB LED-strimlen.

RGB LED-strimmel med controller

LED-strips kan betjenes med en fjernbetjening. På den måde kan du nemt betjene RGB LED-striben på afstand, og du behøver ikke at gå et sted hen for at tænde lampen. Ideelt, når du bruger farvede LED-strips i haven og ønsker at tænde disse lamper indefra. På den måde kan du altid nyde din farvede udendørsbelysning på afstand.

For at betjene RGB-ledstrips skal du bruge en controller. Disse RGB LED-strips leveres ikke som standard med en controller og en fjernbetjening. Du kan selv købe disse dele. Hvis du allerede har en controller, kan du betjene flere LED-strips i en gruppe med én controller.

 

Hvad skal du bruge for at bruge en RGB LED-strimmel?

For at bruge og betjene en RGB LED-strimmel skal du bruge en række produkter. Disse leveres ikke som standard sammen med RGB LED-strips, men du kan nemt bestille dem hos os. Hos Ledpaneelgroothandel angiver vi sammen med hver RGB LED-strimmel, hvilke produkter der passer nøjagtigt til den farvede LED-strimmel. Hvis du ønsker at udvide den LED-strimmel, du allerede har, har du ikke brug for disse ekstra produkter.

RGB LED strip controller

Først og fremmest har du brug for en controller til at betjene den farvede LED-strimmel. Controlleren er velegnet til at betjene flere LED-strimler på én gruppe. Hvis du ønsker at betjene separate rum separat, skal du bruge en separat controller til hvert rum.

RGB-farvevælger

Du har også brug for en fjernbetjening til at betjene disse farvede LED-strimler på controlleren. Med en RGB-farvevælger kan du tænde og slukke for LED-strimlerne, vælge en stemningsfuld farve til det pågældende rum og dæmpe lyset. En yderligere fordel ved systemet er, at fjernbetjeningen ikke behøver at være rettet mod controlleren, når lyset betjenes, da der er tale om en radiostyring. På den måde kan du skjule controlleren pænt, hvor du ikke kan se den ligge rundt omkring.

RGB LED strømadapter

Endelig skal du bruge en strømadapter for at kunne bruge RGB LED-strips. De RGB LED-strips, som vi sælger, virker på 12V og på 24V. Da vores stikkontaktstrøm er 230V, skal strømmen konverteres til en lavere spænding. Til dette har du brug for en strømadapter. Vi sælger også strømadaptere med en høj IP-værdi, hvilket gør dem vandtætte.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!