Menu
DKK

LED Lysskinner sort

Med innovative LED-skinnebelysningssystemer skaber du maksimal fleksibilitet i belysningen af dine rum. Kombiner flere skinnelamper med de drejelige og roterende højtydende LED-skinnespots med høj effekt. Ved hjælp af hjørneforbindelsen kan skinner forbindes rundt om et hjørne.

 

Hvad er LED-skinnebelysning sort?

 

LED-skinnebelysning kaldes også for et skinnesystem. Track spots kan placeres på en spændingsskinne. Fordi disse er placeret på skinnen, er det muligt at få belysningen til at skinne i alle vinkler og retninger. Det kan også justeres igen til enhver tid. Den skinnebelysning vi sælger er 3-faset belysning. Denne type skinnebelysning har 4 ledninger. Dette gør det muligt at opdele skinnespotsene i tre strømgrupper og dermed betjene dem uafhængigt af hinanden. Det er så dog nødvendigt at tilslutte 3 forskellige lysdæmpere eller afbrydere. Et LED-skinnebelysningssystem i farven sort giver et moderne og luksuriøst udseende. Vores LED-skinnebelysningssystemer fås også i hvid farve.

 

 

LED-skinnebelysningssystem sort dele

 

Til et komplet sort LED-skinnebelysningssystem i sort skal du bruge flere dele, nemlig:

 

LED-spændingsskinne sort

 

LED-skinnespot(s) sort(e)

 

LED-skinnebelysning strømkontakter sort

 

LED-skinnebelysningsendekappe sort

 

LED-skinnebelysningsstik sort (valgfrit ved tilslutning af flere skinner)

 

Spændingsskinnen er den skinne, hvori LED-sporingsbelysningsspots kan placeres. For at forsyne denne belysningsskinne med strøm skal du bruge en strømkontakter. Denne kan nemt tilsluttes til enden af skinnen. Du kan bruge endehætter til at forsegle skinnerne pænt. Dette garanterer også sikkerheden, da strømkablerne er pænt skjult. Med et stik kan flere strømskinner forbindes med hinanden. Skinnerne kan forbindes i en lige linje eller i en vinkel, afhængigt af hvilken type stik der anvendes. Du kan vælge mellem et direkte stik, et hjørnestik, et fleksibelt stik eller et drejeligt stik.

 

LED-skinnespotlights sort

 

I vores sortiment har vi forskellige typer af sorte LED skinnespots i sort, nemlig dual og single LED skinnespots. Alle sorte LED track spots med sort LED er dual hvide. Lysfarverne varm hvid, lys hvid og kold hvid kan indstilles. Alle vores sorte LED-skinnespots er vippelige og kan flyttes frit langs spændingsskinnen.

 

 

Anvendelse skinnesystem sort

 

LED-skinnebelysning er ideel til brug i f.eks:

 

Butikker / indkøbscentre

 

Kontorer

 

Hoteller

 

Konference / mødelokaler

 

Museer / udstillingsrum og alle andre rum med indendørs belysning.

 

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!