Menu
DKK

LED tilslutningskabler og forlængerkabler

LED-forbindelseskabler og forlængerkabler giver dig mulighed for at installere LED-strips på den rigtige måde. Et LED-forlængerkabel giver dig fleksibilitet, når du installerer dine LED-strips. Se vores store udvalg af forlængerkabler af høj kvalitet, så du kan placere dine LED-strips i enhver ønsket position.

LED tilslutningskabler og forlængerkabler fra Ledpanelgroothandel

LED-tilslutningskabler og forlængerkabler hjælper dig med at installere LED-striben korrekt. LED strip tilslutnings- og forlængerkabler er fremstillet i høj kvalitet og fås mellem 2 og 6 ledninger. Med forlængerkabler kan du placere LED-produkter i enhver position. Forlængerkabler fås pr. meter eller pr. rulle på 50 meter. LED-tilslutningskablerne og forlængerkablerne i vores sortiment er velegnede til alle typer LED-belysning.

Tilslutningskabler og forlængerkabler til LED-strips

Med tilslutningskabler og forlængerkabler til LED-belysning kan LED-belysning installeres overalt. Det giver dig mulighed for at lave en forbindelse fra strømforsyningen til det sted, hvor du ønsker at placere LED-belysningen. Forlængerkablerne fås pr. 1 meter og i ruller på 50 meter. På produktsiden for tilslutnings- og forlængerkablerne kan du vælge antal meter og bestille fra lager.

Det er også muligt at vælge, hvor mange ader forlængerkablet består af. Du kan vælge mellem 2, 4, 5 & 6 kerner. Dette skal svare til, hvad LED-belysningen har brug for. Generelt gælder følgende regel:

2 kerner = hvidt lys

4 kerner = RGB (farvet lys)

5 kerner = RGBW (farvet + hvidt lys)

6 Afledere = RGB+CCT (farvet + alle nuancer af hvidt lys)

Tips til installation

Du skal selv tilslutte forlængerkablerne til den ønskede belysning. For at forbinde kablerne med hinanden kan du bruge Wago klemmer eller andre stik. Disse yderligere produkter kan findes under LED-tilbehør.

Rådgivning

Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige LED-belysning eller til din bestilling? Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice. De giver dig gerne kyndig rådgivning om alle vores LED-artikle

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!