Menu
DKK

LED Panel RGB+CCT (2800K-6500K)

På denne side finder du vores farvede LED-paneler (RGB+CCT). Alle farver af lys + alle farvetemperaturer af hvidt lys kan indstilles. Panelerne er også meget energieffektive. RGB+CCT-paneler fås i forskellige størrelser.

LED-panel RGB + CCT muligheder

Vores RGB+CCT LED-paneler giver mange muligheder. Alle lysfarver som lilla, grøn, blå og orange kan indstilles. Derudover er det muligt at indstille alle temperaturer af hvidt lys, fra varm hvid til kold hvid og alt derimellem. Det er også muligt at dæmpe belysningen og justere farveintensiteten. Så der er den ideelle lysfarve til enhver situation. Du justerer den igen til enhver tid med en fjernbetjening, vægbetjening eller via din telefon ved hjælp af et wifi-modul.

 


Valgmuligheder farvede LED-paneler

Et RGB LED-panel fås i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem følgende farvede LED-paneler:

RGB+CCT LED-panel 30x30

RGB+CCT LED-panel 30x120

RGB+CCT LED-panel 60x60

RGB+CCT LED-panel 62x62

RGB+CCT LED-panel 60x120

 

LED-panel RGB + CCT fordele

Ud over de mange muligheder med hensyn til farve- og lysindstillinger er der endnu flere fordele. Vores farvede LED-paneler er nemlig meget energieffektive. Du vil derfor spare meget på dine energi(omkostninger). LED-paneler holder også i lang tid. Deres økonomiske drift og lange levetid gør dem til et meget bæredygtigt valg.


Installation LED-panel farve

Et RGB+CCT LED-panel kan installeres på forskellige måder. Hvis du har et nedhængt loft, kan panelet indbygges her. Hvis du ikke har dette, kan du bruge en påbygget ramme. Panelet kan placeres mod loftet ved hjælp af rammen. Endelig er der mulighed for at hænge dit farvede LED-panel ned fra loftet ved hjælp af et ophængssæt.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!