Menu
DKK

LED Strips tilbehør

Her finder du alle vores produkter, som du har brug for eller kan bruge i kombination med vores LED-strips. LED Strip-tilbehør omfatter vores LED Strip-fjernbetjeninger, LED Strip-strømadaptere, LED Strip-controllere, LED Strip-stifter, LED Strip-profiler, LED Strip-forlængerkabler og andet tilbehør.

Tilbehør til LED Strips

På denne side finder du vores produkter, der kan bruges i kombination med LED Strips. Bemærk venligst, at nogle produkter passer til visse LED Strips og ikke til andre strips.

Fjernbetjeninger til LED Strips

Vores fjernbetjeninger til LED Strips findes i 2 versioner. Du kan vælge en fjernbetjening eller en vægbetjening. En vægbetjening kan monteres mod væggen. Du kan tilslutte den direkte til lysnettet eller vælge en version, hvor der skal bruges batterier.

Sørg for, at du vælger den rigtige fjernbetjening til din LED Strip. Du kan vælge en LED Strip-fjernbetjening til:

Enkeltfarvede (hvide) LED Strips
RGB (farvede) LED-strips
RGBW (farvede og hvide) LED-strips
RGB+CCT (farvede og helt hvide) LED-strips

Strømadaptere til LED Strips

Strømadaptere til LED-strips er nødvendige for at konvertere strømmen til 12V eller 24V. Vores LED Strips fungerer altid på 12V eller 24V. Sørg for at vælge den rigtige spændingsadapter til din LED Strip. Denne skal altid passe.

Controllere til LED Strips

LED Strip-controllere er nødvendige for at betjene dine LED Strips på afstand. De modtager signalet fra fjernbetjeningen og sender dette signal videre til LED Strips. Du skal installere en controller sammen med hver LED Strip, som du vil styre. Sørg altid for, at du vælger den rigtige controller til din type LED Strips. En controller til ensfarvede strips vil ikke fungere til farvede LED Strips.

 

Pin-stik til LED Strips

Vores LED Strips ender altid i et pin-stik. Pin-stik kan bruges til at forbinde LED Strips til et LED Strip-stik eller til at forbinde LED Strips sammen. På denne måde kan du nemt forlænge LED Strips.

2 Pin-stik er til ensfarvede LED Strips
5-pin-stik er til RGBW LED Strips
6-pin-stik er til RGB+CCT LED-strips

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!