Menu
DKK

LED Panel med UGR19

På denne side finder du vores LED-paneler med UGR19. Disse er ideelle til kontorlokaler og klasseværelser.

Hvad betyder UGR19?

UGR står for "Unified Glare Rating" og angiver omfanget af blænding eller lysforstyrrelser i rummet. Forskellen mellem et standard LED-panel og et UGR19 LED-panel ligger i frontpladen. Frontpladen på en UGR19 LED-panel sikrer, at lyset fordeles, hvilket gør det meget mindre lyst. I gennemsnit ligger en UGR-værdi på mellem 15 og 30, og jo højere tallet er, jo større lysgener er der. Ved UGR19 betegnes det som "kontorlys" og er derfor ideelt til kontorlokaler.

LED-paneler på kontoret

Hvis du ønsker at bruge paneler på kontoret, er det klogt at vælge paneler med en værdi på UGR19. Det betyder, at der ikke er nogen overdreven blænding. Blænding fra lys på et kontor kan f.eks. forårsage træthed og dårlig koncentration hos medarbejderne.

Kelvin-værdi

Vores LED-paneler med UGR19 har en Kelvin-værdi på 4000k. Det betyder, at lysfarven er kvalificeret til lyshvid. Bright white light er velegnet til brug i områder, hvor der kræves opmærksomhed og koncentration, f.eks. i skoler eller på kontorer. Det stimulerer nemlig koncentrationen, samtidig med at det oplyser rummet optimalt.

Er et UGR19 LED-panel dæmpbart?

Et LED-panel med UGR19 er valgfrit dæmpbart, gennem forskellige asseccoires. Normalt skal du bruge en dæmpbar LED-driver til dette. For derefter at kunne dæmpe lyset kan du vælge mellem forskellige LED-dæmpere. Vi tilbyder en LED-dimmer med faseskæring og en 0-10V-dimmer. Sidstnævnte bruges ved dæmpning af paneler og highbays. LED-dimmere er ikke velegnede til dæmpning af farvet lys.

Kan jeg også bruge et UGR19 LED-panel til andre rum?

For forskellige rum er der fastsat visse UGR-værdier, som ikke bør overskrides, og som anbefales til det pågældende rum. UGR19 anbefales til skoler og kontorlokaler eller til rum, hvor der kræves opmærksomhed og koncentration. Andre UGR-værdier er beregnet til andre rum. F.eks. kan LED-lamper i korridorer have en højere UGR-værdi, da der ikke udføres arbejde her. Følgende UGR-værdier må ikke overskrides for hver enkelt anvendelse:

Tegnestue: UGR>16
Kontorrum: UGR>19
Fint industriarbejde: UGR>22
Mellemindustrielt arbejde: UGR>25
Cirkulationsområder og korridorer: UGR>28

Format

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige størrelser af LED-paneler med UGR19.

LED-panel UGR19 60x60
LED-panel UGR19 62x62
LED-panel UGR19 30x120

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!