Menu
DKK

LED drivere

Her finder du alle LED Drivers fra Ledpanelgroothandel

LED-belysning fungerer på lav spænding. Derfor er det vigtigt at konvertere spændingen fra højspænding til lavspænding. Nogle produkter har en indbygget driver. For de produkter, der ikke har dette, skal der placeres en LED Driver mellem stikkontakten og LED-belysningen. Dette er f.eks. nødvendigt for alle LED-paneler.

Nedenfor kan du vælge mellem vores standarddrivere, dæmpbare drivere og flimmerfri drivere.

Hvad er en LED-driver?

En LED-driver sørger for, at høj vekselspænding bliver omdannet til lav jævnspænding. LED-belysning bruger mindre strøm end traditionel belysning, hvilket gør lamperne meget følsomme over for strømændringer. Af disse grunde kan lamperne ikke tilsluttes direkte til et strømudtag. I nogle tilfælde er driveren allerede indbygget i armaturet. Når dette ikke er tilfældet, er det nødvendigt med en LED-driver. Når du køber en driver, skal du være meget opmærksom på, at strømstyrken i milliampere svarer så godt som muligt til den strømstyrke, som LED-belysningen har brug for, for at undgå overbelastning.

Forskellige LED-drivere

Det er muligt at vælge en standard, dæmpbar eller flimmerfri LED-driver. Afhængigt af situationen kan du købe en passende driver. Derudover kan du vælge mellem en LED-driver 12v eller 24v. Hvis du vælger en LED driver 12v, konverteres 230V til 12v.

LED-driver standard

Der leveres en standard driver med LED-panelerne. Den konverterer højspændingen til den samme lavspænding. Den korrekte LED-driver leveres normalt sammen med de lamper, der kræver en LED-driver.

LED-driver dæmpbar

Når du ønsker at dæmpe dine LED-lamper, har du ofte brug for en dæmpbar driver til dette. Du kan bytte den dæmpbare LED-driver ud med standarddriveren. For rent faktisk at dæmpe LED-belysningen skal du så bruge en LED-dimmer.

Flimmerfri LED-driver

Flimmerfri drivere reducerer lysets flimren og eliminerer de negative virkninger af flimrende lys. Flimrende lys er ofte umærkeligt for det blotte øje. Vores hjerne lægger dog mærke til det, hvilket kan give dig hovedpine og kvalme, hvilket kan føre til lavere koncentration. Ved hjælp af et kamera kan du kontrollere, om lyset flimrer. Hvis lyset er forstyrret af sorte linjer, er din belysning flimrende.

Hvis du har andre spørgsmål om vores LED-drivere, kan du altid kontakte vores kundeservice.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!