Menu
DKK

Filament LED pærer

LED glødepærer skaber en varm atmosfære. Pærerne har et smukt vintage-look og er desuden meget energieffektive. Det er derfor en bæredygtig erstatning for den gammeldags kultrådslampe.

Hvad er en LED-glødelampe?

LED-glødelamper har samme udseende som en glødelampe. Det skyldes, at der er "glødetråde" synlige i pæren. Det er ikke en ægte glødetråd, men den er efterlignet for at give lampen et atmosfærisk udseende. På grund af dens vintage look kaldes den også for en retro glødelampe LED. En LED glødelampe er meget mere energieffektiv end en gammeldags glødelampe. LED glødepærer har en varm lysfarve. Vælger du en smart LED glødelampe? Så kan selv alle farvetemperaturer af hvidt lys indstilles. Du kan styre disse pærer med din smartphone. LED-filamentlamper fås i forskellige former som f.eks. en edisonlampe, en stearinlyslampe og en globelampe.

Anvendelse filament LED

På grund af deres stemningsfulde og retro look anvendes lamperne ofte i rum, hvor der ønskes en varm atmosfære. Det drejer sig bl.a. om restauranter, hoteller, caféer, stuer og soveværelser.

LED glødetråd E27

De fleste LED filamentlamper vi tilbyder har en standard E27-fatning. Dette gør det muligt for dig at udskifte en gammel lampe nemt med LED glødetråd. Nogle af vores filamentpærer har også en E14-fatning. Dette er også en almindeligt anvendt størrelse fitting. Det er en mindre fitting end E27-varianten.

LED glødetråd dæmpbar

Det er muligt at dæmpe LED filamentlamper. Det kan du gøre med en LED-rotationsdæmper, en fjernbetjening eller vægbetjening. Du kan styre vores smarte LED-glødelamper med din telefon.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!