Menu
DKK

Rabat

Denne side indeholder alle salgsfremmende produkter fra Ledpaneelgroothandel. For at få rabat på disse produkter kræves der normalt en rabatkode ved kassen. Rabatkoderne kan findes på den relevante aktionsside. Du behøver ikke en rabatkode for de brugte p Læs mere

Denne side indeholder alle salgsfremmende produkter fra Ledpaneelgroothandel. For at få rabat på disse produkter kræves der normalt en rabatkode ved kassen. Rabatkoderne kan findes på den relevante aktionsside. Du behøver ikke en rabatkode for de brugte produkter. Disse produkter er automatisk nedsat med rabat. Derfor gælder eventuelle rabatkoder ikke for brugte produkter.

De aktuelle kampagner er vist nedenfor.

Når du afgiver en rabatbestilling, har du naturligvis ret til vores 5-års garanti. Du kan også returnere den inden for 14 dage. Dette er slet ikke noget problem.
Bemærk venligst! Second chance-produkter er ikke omfattet af denne garanti og kan ikke returneres.

* Du kan kun bruge denne rabat, hvis du indtaster den tilsvarende rabatkode ved kassen. Rabatkoderne er altid angivet på handlingssiderne. Ved at indtaste denne kode under checkout af din ordre, vil rabatten blive beregnet automatisk.
Eventuelle rabatkoder gælder ikke for vores second chance-produkter.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!