Menu
DKK

LED Strip profil overflademonteret

Se alle vores indbyggede LED strip-profiler på denne side. Profilerne tilbydes i forskellige længder og modeller. Vi har en passende profil til hver af vores strips.

Indbyggede LED strip profiler

Vores indbyggede LED strip profiler giver en smuk finish til en LED strip. Profilerne sikrer ikke kun en jævn spredning af lyset, men også en bedre køling, hvilket forlænger levetiden. En forsænket profil sikrer en smuk finish til belysningen. Du kan f.eks. montere profilen i en kote, trappe eller gipsplader. Profilet ses så som en helhed.

Forskellige LED strip-profiler

Vores indbyggede LED-stripprofiler tilbydes i forskellige størrelser. Du kan vælge mellem en 1 meter og en 2,5 meter lang profil. Du kan nemt montere profilerne mod hinanden, men du kan også selv afkorte dem. Du skal blot skære profilen over på midten. I vores sortiment kan du vælge mellem vandtætte og ikke-vandtætte lister. De vandtætte lister kan kun monteres i vores overflademonterede profiler. Disse kan placeres i en profil på mindst 20x20mm. De indbyggede profiler har kun dimensionerne 17,5 x 7 mm.

Montering af en LED-stripprofil

Det er nemt at montere LED-striben i en profil. Det gør du ved at løsne dækslet på profilen. Her kan du fastgøre LED-striben. 3M-klæbestriben på bagsiden af striben sikrer, at striben forbliver i profilen. Du kan nemt skrue profilen fast på den ønskede overflade med det medfølgende fastgørelsesmateriale.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!