Menu
DKK

LED pærer RGB+CCT

RGB+CCT-lamper er farvede LED-lamper. Alle lysfarver kan indstilles og justeres igen til enhver tid. Desuden kan der også vælges hvidt lys. Alle farvetemperaturer fra varmt hvidt til koldt hvidt lys kan indstilles.

Hvad er farvede LED-lamper?

Alle vores farvede LED-lamper er RGB+CCT-lamper. RGB står for rød, grøn og blå. Med disse tre grundfarver kan alle regnbuens farver dannes. CCT står for Correlated Colour Temperature (korreleret farvetemperatur). Det betyder, at alle farvetemperaturer af hvidt lys kan indstilles. Farvetemperaturen angives i grader K (Kelvin). Jo lavere dette tal er, jo varmere er lysfarven. Vores farvede LED-lamper kan indstilles fra 2700K til 6500K. RGB+CCT LED-lamper er meget energieffektive og har en lang levetid. Det er en holdbar erstatning for gammeldags glødelamper eller halogenlamper med mange flere muligheder også.

Anvendelse af LED-farvelamper

Da lysfarven kan ændres til enhver tid og alle lysfarver er mulige, kan disse LED lamper bruges i mange rum. Ved at skifte farver kan atmosfæren ændres til enhver tid. En LED-farvelampe anvendes ofte i f.eks. restauranter, hoteller, caféer, butikker, stuer og soveværelser.

Farvede LED-lamper E27

Mange af vores RGB+CCT LED-pærer har en standard E27-fatning. Dette er en fatning, som også ofte bruges til gløde- og halogenpærer. Så det er meget nemt at udskifte din gamle belysning med LED på denne måde. Vores farvede RGB+CCT-pærer fås også med en E14-fatning. Dette er også et standardarmatur. Denne fitting er mindre end E27-fittingen.

Drift LED-lampe farve

For at betjene lampen skal du bruge en RGB+CCT-fjernbetjening eller RGB+CCT-vægbetjening. Så kan du tænde/slukke for belysningen, dæmpe den, ændre lysfarven og bestemme farveintensiteten. Det er også muligt at indstille forskellige lysprogrammer. Vil du gerne styre din RGB+CCT-belysning med din smartphone? Det er også muligt. Du skal i så fald bruge et wifi-modul.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!