Menu
DKK

LED controllere

Her kan du finde alle LED-controllere fra Ledpanelgroothandel

På denne side kan du finde alle vores LED-controllere. Du skal bruge disse til at styre en LED strip med en fjernbetjening. Controlleren skal tilsluttes mellem LED-striben og strømadapteren. For RGB, RGBW og RGB+CCT LED-strips er en controller nødvendig. Med hvide LED-strimler er det valgfrit at dæmpe LED-strimlen. Se hele udvalget af LED-controllere her.

LED-controller

En LED-controller bliver ofte forvekslet med en fjernbetjening. En controller er den boks, der forbinder fjernbetjeningen med LED-striben. Når du ønsker at styre belysningen med en fjernbetjening for at dæmpe lyset eller vælge farve, skal du altid bruge en controller. Alle farvede LED-lys (RGB, RGBW & RGB+CCT) kræver en LED-controller, medmindre denne allerede er indbygget i selve lyset. For hvidt lys er dette valgfrit.

LED strip controller

I vores produktsortiment har vi forskellige LED strips controllere. Vores controllere har en radiorækkevidde, så du behøver ikke at rette fjernbetjeningen mod controlleren. De har en rækkevidde på ca. 25 meter, hvilket går gennem vægge og lofter. Vi tilbyder forskellige controllere. Du kan f.eks. vælge en vandtæt controller eller en DMX-controller.

Du har mulighed for at vælge LED controllere til:

Hvidt lys
RGB farvet lys
RGBW farvet & hvidt lys
RGB+CCT farvet & hvidt lys med alle temperaturer

Mi-Light LED strip controller

På denne side kan du finde mange LED strip controllere fra Mi-light. Den store fordel ved disse LED-controllere er, at de er lavet i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Derudover fungerer produkterne godt sammen. Du kan tilslutte flere fjernbetjeninger til 1 controller eller flere controllere eller kun 1 fjernbetjening. En LED-controller er specielt fremstillet til LED-strips. Du kan styre din belysning når som helst og hvor som helst. Du kan selv bruge den rigtige fjernbetjening eller vælge betjening via wifi. Hertil har du brug for wifi-modulet mibozer, som giver dig mulighed for at styre LED-strips med din smartphone.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!