Menu
DKK

LED Tilbehør

Her finder du alt det LED-tilbehør, du har brug for til at installere og betjene din LED-belysning.
For at montere vores LED-belysning er der i nogle tilfælde brug for monteringsmateriale. LED-panelerne kan f.eks. indbygges i et nedhængt loft, i en ramme Læs mere

Her finder du alt det LED-tilbehør, du har brug for til at installere og betjene din LED-belysning.

For at montere vores LED-belysning kræves der i nogle tilfælde monteringsmateriale. LED-paneler kan f.eks. indbygges i et nedhængt loft, i en ramme til overflademontering eller hænges op fra et ophængssæt. Derudover kan du vælge forskellige typer LED-paneldrivere og forskellige typer styring til belysningen. Ved at vælge det rigtige LED-tilbehør kan du tilpasse LED-belysningen til dine behov. Se udvalget af alt LED-tilbehør til LED-belysning nedenfor

LED-tilbehør til LED-belysning

På denne side finder du alt tilbehør til vores LED-belysning. LED-belysning kan forbedres ved at foretage enkle justeringer af installationen. Du kan f.eks. installere LED-paneler på flere måder og vælge forskellige styringsmuligheder. Her finder du også materialer til tilslutning af LED-belysning. De forskellige tilslutningsmaterialer giver dig mulighed for at forlænge LED Strips eller LED-lysstofrør, føre forbindelser, tilslutte de rigtige strømforsyninger og foretage andre justeringer af dine installationer.

Forskelligt LED-tilbehør

Vi tilbyder forskelligt LED-tilbehør. Du bør altid være opmærksom på, hvilket tilbehør der passer til hvilket produkt. På produktsiderne er det ofte angivet, hvilket LED-tilbehør der passer til det. Det mest almindeligt anvendte LED-tilbehør er kort forklaret nedenfor.

LED-dæmpere

Du kan bruge forskelligt tilbehør til at dæmpe din LED-belysning. I mange tilfælde skal du bruge en dæmpbar LED-driver til dette. For derefter at kunne dæmpe lyset kan du vælge mellem forskellige LED-dæmpere. Vi tilbyder en LED-dæmper med faseafbrydelse og en 0-10V-dæmper. Sidstnævnte bruges ved dæmpning af paneler og highbays. LED-dimmere er ikke velegnede til dæmpning af farvet lys.

LED-styring

For at styre din LED-belysning har du et udvalg af forskellige styringsmuligheder. Der tilbydes LED-styringer til forskellige lysfarver. Du kan kun styre hvidt lys, men også farvede lamper. Der findes naturligvis forskellige fjernbetjeninger til dette. Du kan også betjene lamperne via din smartphone. Med disse kontroller kan du også dæmpe lyset. Vi har passende LED-betjeningselementer til hver enkelt lampe.

Adapter til LED-belysning

Da LED-belysning bruger betydeligt mindre energi end traditionel belysning, er der i mange tilfælde brug for en LED-adapter til strømforsyning. Denne adapter sørger for, at højspændingen konverteres til den samme lavspænding. Her skal du være meget opmærksom på lampens og adapterens wattantal.

Installation af LED-tilbehør

Når du installerer dit LED-tilbehør, bør du altid være meget opmærksom på beskrivelsen på produktsiden. Du finder også instruktionsvideoer på mange sider. Her kan du trin for trin se, hvordan du installerer en lampe med det rigtige LED-tilbehør monteret.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice

 
Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!