Menu
DKK

LED Modul

LED moduler indeholder flere små LED lamper i et armatur. LED moduler er små og fleksible, og bliver leveret med 50 moduler i 1 kæde. Fordi modulerne er så fleksible er de nemme at sætte op overalt. Det er velegnet til reklame belysning, men også til bely Læs mere

Hvad er LED modul?

LED modul indeholder flere små LED lamper i et armatur. LED moduler er små og fleksible, og bliver leveret med 50 moduler i 1 kæde. Fordi modulerne er så fleksible er de nemme at sætte op overalt. Det er velegnet til reklame belysning, men også til belysning i hjemmet. Du kan for eksempel bruge LED modulet i et skab, langs siden af spejlet, som terrasse belysning eller som læselys. LED modulerne kan betjenes med en fjernbetjening og dæmper. Disse kan bestilles separat hvis du ikke allerede har dem. Vores LED moduler er tilgængelige i forskellige hvide lystemperaturer og i RGB.

LED modul fordele og ulemper

Energibesparende

Egnet til reklame belysning og til hjemmet

Tilgængelig i forskellige farver

 Langtidsholdbar

✓ 5 års garanti

Egnet til indendørs og udendørs brug

 Plug & Play

X Fjernbetjening følger ikke med (kan bestilles separat)

 

LED lyskasse: LED modul til reklame belysning

Fordi LED moduler er små og fleksible bruges de ofte til reklame belysning. Reklame belysning koster normalt mange penge på grund af den høje energiregning, men det er ikke tilfældet med vores LED moduler da LED er meget energibesparende. Modulerne er velegnede til brug i LED lyskasser eller som LED reklameskilt. Ofte bruges LED moduler også til facade bogstaver og reklamebogstaver.

Valgmuligheder LED modul

LED modul er tilgængelig i forskellige lysfarver, nemlig 3000K (varm hvid), 4000K (klar hvid), 6000K (kold hvid), 6500K (kold hvid) og 9000K (ekstra kold hvid). Derudover har vi også RGB LED moduler. Herunder forklarer vi forskellene på disse farvetemperaturer.

Varm hvid 3000K

Varm hvid LED modul har en gul glød. Dette giver lyset en varm og hyggelig udstråling. Disse LED moduler er derfor velegnede til indendørs brug. Varm hvid kan sammenlignes med lyset fra en solopgang.

Klar hvid 4000K

Klar hvid LED modul har en mindre gul glød end de varme hvide moduler. Hvis du synes det er vigtigt at se godt, men samtidig ikke ønsker en mindre hyggelig lysfarve, er denne farve meget passende. Forestil dig for eksempel belysningen ved et spejl.

Kold hvid 6000K

Kold hvid er en kold lysfarve med en blå glød. De kolde lysfarver passer utrolig godt til reklame belysning, fordi de vil være meget tydelige at se. 6000K kan sammenlignes med lyset på en klar dag uden skyer.

Kold hvid 6500K

6500K er også en kold lysfarve. Det kan sammenlignes med lyset på en dag hvor solen skinner gennem skyerne.

Ekstra kold hvid 9000K

Denne lysfarve kan sammenlignes med en skyet blå himmel. Ved denne lysfarve gengives farver bedst muligt.

RGB

RGB står for Rød, Grøn, Blå. Ved at blande disse tre primærfarver kan man danne alle andre farver. Det er derfor altid muligt at tilpasse farverne på LED modulerne.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!