Menu
DKK

LED Panel Baggrundsbelyst

Vores baggrundsbelyste paneler fås i forskellige størrelser og lysfarver. Du kan vælge mellem følgende lysfarver: varm hvid (3000k), lys hvid (4000K) og kold hvid (6000k). Disse paneler har den fordel, at de har en længere levetid og en lavere vægt. Der går mindre lysstrøm tabt, hvilket øger lysstrømsvirkningen.

Hvad er et bagbelyst panel?

I et bagbelyst panel er LED-chipsene monteret på bagsiden, og lyset skinner lige nedad. Derfor har disse paneler ikke brug for en diffusor for at lade lyset skinne nedad. Dette har den fordel, at disse paneler er mindre tunge og holder længere på grund af bedre varmeregulering. Desuden går der også mindre lysstrøm tabt, og lysstrømsvirkningsgraden stiger.

Hvilket bagbelyst LED-panel kan jeg vælge?

Vores back-lit-paneler kan fås i næsten alle størrelser. Du kan vælge et bagbelyst panel i en af følgende størrelser; 30x30, 30x60, 60x60, 30x120 & 60x120. Disse paneler tilbydes kun i lys hvid (4000K). Denne lysfarve anvendes ofte i rum, hvor det er vigtigt med klar synlighed. Denne lysfarve findes ofte på kontorer og i udstillingslokaler.

Installation af LED-paneler

Et bagbelyst panel kan indbygges i et nedhængt loft. Loftet og LED-panelet danner så en enhed. Det er ikke alle lofter, der egner sig til indbygning, og i så fald kan du også montere belysningen i en ramme til påbygning. Bemærk venligst, at driveren til det bagbelyst LED-panel ikke passer ind i den opbyggede ramme.

Hvor meget lys giver de baggrundsbelystes paneler?

De bagbelystes paneler giver et højt lysudbytte på 100 lumen pr. watt. Vi har derfor det rigtige LED-panel til ethvert rum. Det LED-panel, du har brug for, afhænger af rummets størrelse.

Kan back-lit panelerne dæmpes?

Du kan dæmpe back-lit panelerne på forskellige måder. For at dæmpe belysningen skal du altid bruge en dæmpbar driver. Du kan bestille denne sammen med panelet. Du kan dæmpe panelet med en 0-10v lysdæmper. Det er også muligt at styre panelet med en trådløs 2,4GHZ RF/WiFi-controller + Meanwell-driver. Så kan du styre belysningen med en radiorækkevidde på 30 meter.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!