Menu
DKK

LED Loftslamper

På denne side finder du vores loftsarmaturer. Vores LED-loftlamper fås i forskellige farver og former. Armaturerne er velegnede til GU10 LED-spots.

Hvad er et LED-loftarmatur?

En LED-loftlampe er et armatur, hvori der kan placeres et GU10 LED-spotlight. Det har den fordel, at du selv kan bestemme lysets farve og også skifte den efter behov. Der findes forskellige varianter af loftslamper. Vi har for eksempel loftsarmaturer, der kan hænges ned fra loftet. Der er altså en ledning mellem loftkappen og armaturet. Vi har også LED-spots til overflademontering, som kan placeres direkte mod loftet. Disse spots er meget moderne og meget udbredte i dag. Loftslamper har den fordel, at det ikke er nødvendigt at skære et hul, som det er tilfældet med indbygningsarmaturer. Andre fordele er det luksuriøse udseende og den nemme installation.

Loftlampe LED dæmpbar

GU10 LED-spots kan monteres i vores loftslamper. Disse spots er dæmpbare. Så det er muligt at dæmpe din loftlampe. Det kan du gøre med en ledningsdæmper, fjernbetjening eller vægbetjening. Vælger du en RGB+CCT GU10 spot til din loftlampe? Så er det også muligt at vælge alle lysets farver og justere farveintensiteten.

Anvendelse af LED-loftarmaturer

Armaturerne kan anvendes forskellige steder. Vores LED-pendellamper anvendes f.eks. ofte over et bord eller en bar. Påbygningsspotlights anvendes ofte på hoteller, i kantiner, køkkener, stuer, opholdsrum, soveværelser og haller. Faktisk er de velegnede til alle rum. LED-loftlamperne fås i sort og hvid. Mange af vores loftsarmaturer kan vippes, så du kan rette LED-spottet på den måde, som du ønsker.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!