Menu
DKK

Wiz

Vælg belysning fra WiZ for at få smart lys i dit hjem. Forbind belysningen via dit WiZ-netværk med den gratis WiZ-app, og styr belysningen via en smartphone eller tablet.

WiZ

WiZ-produkterne er perfekte, når du vil bruge smart belysning på en enkel og hurtig måde. Du har ikke brug for en bro til WiZ's produkter. Så du kan tilslutte lamperne direkte til dit WiZ-netværk uden brug af en ekstra boks. Du kan downloade den gratis WiZ-app på din smartphone eller tablet fra App Store eller Google Play Store.

Fordele WiZ forbundet
Nem og hurtig installation
Fjernbetjening
Kompatibel med Amazon Alexa og Google Home
Justerbare belysningsplaner og -effekter
Giv besøgende adgang til din belysning
Nem betjening, også mulig med en fjernbetjening

 

WiZ-lamper

Der findes flere smarte WiZ-lamper i sortimentet. Disse omfatter GU10-lamper, lamper med E14- eller E27-fatning og smarte LED-strips. Derudover fås der også smarte stikpropper. WiZ gør det muligt stadig at gøre din ikke-smarte belysning smart. Det gør du ved at tilslutte elektroniske enheder til stikkene.

Styring af WiZ-lamper

Du kan altid styre WiZ-lamperne fra en afstand. Det kan du gøre via din smartphone eller tablet. Desuden er WiZ-lamperne kompatible med Amazon Alexa og Google Home. Du kan så styre lyset via stemmen. Det er også muligt at give gæster adgang til din smarte belysning. Super praktisk, når du er på ferie, og nogen holder øje med dit hui. En stor fordel ved WiZ er, at det også er nemt at integrere med andre systemer. WiZ fungerer nemlig sammen med IFTTT og Philips Hue-belysning.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!