Menu
DKK

LED Panel med skyer

Her finder du vores populære skylofter.

Vores LED-paneler kan også bruges som cloud-lofter. Vi anbefaler at bruge et 6000K-panel til dette for at opnå den bedste effekt! Disse bruges ofte i forretningsområder, venteværelser og showrooms, da de booster og øger arbejdsproduktiviteten! Selvfølgelig er cloud lofter også et vidunderligt blikfang!

Godt at vide, at der findes to forskellige typer af cloud lofter. Der er skylofter med akrylpaneler og de andre er med tekstilrammer.

BEMÆRK: Panelerne er ikke inkluderet. Så du skal stadig købe disse 6000K paneler separat.

Cloud Ceiling

Et skyloft er et belyst billede i et systemloft. Det består af en akrylplade og et LED-panel, der sørger for belysningen. Vores skylofter fås i tre forskellige størrelser. Du kan vælge mellem 59,5x59,5, 61,5x61,5 og 29,5x119,5 cm. Det er også muligt at bestille cloud-lofter inkl. LED-panel.

Typer af cloud-lofter

Vi tilbyder forskellige typer af cloud lofter. Du kan ikke kun vælge et billede med skyer på, men også billeder af natur, bygninger og undervandsliv. Derudover har du også mulighed for at få trykt dit eget foto. Du kan også fordele et foto over flere akrylplader. Desuden tilbyder vi også et foto på en tekstilramme på lærred. Dette er en lyskasse, hvor der er trykt et tekstil lærred helt over den.

Anvendelse LED Cloud Ceiling

Et LED cloud loft er velegnet til mange anvendelsesmuligheder. For eksempel anvendes cloud lofter i tandlægepraksis, kontorer, behandlingsrum, indkøbscentre, showrooms og kantiner. Så du kan nyde en lyseblå himmel, når du sidder i tandlægestolen.

Installation af cloud-lofter

Du kan nemt selv installere et skyloft. Du placerer akrylpladen i det nedhængte loft. Når du har gjort dette, placerer du de medfølgende støtteklodser i hjørnerne på pladen. Derefter placerer du pladen ovenpå. Dit skyloft vil være klar i løbet af få trin!

Forskellige typer af cloud loftpaneler

Du kan bestille et LED-panel sammen med akrylpanelerne. Dette er et koldt hvidt LED-panel. For 59,5x59,5-panelerne kan du bestille et 6500K-panel med dette og for de andre størrelser et 6000K LED-panel. Den koldhvide lysfarve giver akrylpanelet en flot finish.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!