Menu
DKK

LED Trappebelysning

På denne side kan du finde vores trappebelysning. Med trappebelysning kan du belyse din trappe på en stemningsfuld måde. Desuden behøver du aldrig mere at gå op ad trappen i mørke igen! Belysningen tilbydes i varm hvid og lys hvid.

Trappe belysning

Vores LED-strips til trappebelysning tilbydes som plug & play. Så du kan nemt oplyse din trappe på en stemningsfuld måde. Derudover går du ikke længere op og ned ad din trappe i mørke. Belysningen er velegnet til at belyse 15 trappetrin. Du kan nemt afkorte stripsene, hvis dine trin er mindre brede eller din trappe er kortere. Stripsene er velegnede til 80 cm trappetrin. Stripsene tilbydes i varmt hvidt (2700K) og klart hvidt (4000K) lys. Varm hvidt lys bruges primært til at skabe mere atmosfære i en gang. Med klart hvidt lys har du bedre synlighed. Det er også muligt at dæmpe belysningen. Stripsene leveres med en touch-dimmer, så du kan justere lysstyrken.

Fordele ved LED trappebelysning
Øget sikkerhed
Giver et stemningsfuldt og moderne look
Mere bekvemmelighed
Indstilles som plug & play
Valg mellem varm hvid og lys hvid
Holdbar
Valgfrit med bevægelsessensor
Velegnet til op til 15 trapper

 


Trappebelysning med sensor

Det er muligt at kombinere trappebelysningen med to bevægelsessensorer. Trappebelysningen vil så automatisk tænde, når nogen går op og ned ad trappen. Du kan selv bestemme, hvor længe belysningen skal forblive tændt, så snart nogen nærmer sig trappen. Sensorerne består af 2 dele, så du kan placere en sensor øverst og nederst på trappen.

LED-strimmelprofil til trappebelysning

Vi tilbyder en LED-stribeprofil, som du kan bruge til at beskytte trappebelysningen. Det giver ikke kun en bedre finish, men belysningen bliver også mere jævnt fordelt. Derudover sikrer du dig, at belysningen holder længere.

Choose your language
Choose your currency
KR

test

Samlet ekskl. moms
DKK 0,00
Bestil for yderligere DKK 1.000,00 og modtag gratis forsendelse
0
Sammenlign
Start comparison

Dette produkt er blevet tilføjet til din indkøbskurv!